πλαστά έγγραφα

Συνελήφθη χθες (1-9-2021) το πρωί, στον Αερολιμένα Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Καβάλας, ένας αλλοδαπός, ο οποίος επιχείρησε να επιβιβαστεί παράνομα σε πτήση με προορισμό την Γερμανία.

Συνελήφθησαν χθες (30-7-2021) το πρωί, στον Αερολιμένα Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Καβάλας, δύο (2) αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήση με προορισμό το Βέλγιο.

Συνελήφθησαν χθες (6-9-2020) το πρωί, στον Αερολιμένα Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Καβάλας, δύο (2) αλλοδαποί, κατηγορούμενοι για απόπειρα παράνομης εξόδου από τη χώρα με τη χρήση πλαστών εγγράφων

Συνελήφθη την 24-10-2019 το απόγευμα, στην Εγνατία Οδό Καβάλας - Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, 47χρονος αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης,

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί  το Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένας Καβάλας.

Συνελήφθη χθες (3-9-2019) το μεσημέρι, στον Αερολιμένα Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Καβάλας, 23χρονος αλλοδαπός,  κατηγορούμενος για απόπειρα παράνομης εξόδου από τη χώρα με τη χρήση πλαστού εγγράφου.

Συνελήφθησαν χθες (3-8-2019) το μεσημέρι, στον Αερολιμένα Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Καβάλας,δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 28 και 22 ετών, κατηγορούμενοι για απόπειρα παράνομης εξόδου από τη χώρα με τη χρήση πλαστού εγγράφου.

Συνελήφθησαν χθες (1-8-2019) το πρωί, στον Αερολιμένα Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Καβάλας, τέσσερις (4) αλλοδαποί, ηλικίας 43, 30 (άντρες), 41 και 28 (γυναίκες) ετών, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήσεις με προορισμό την Γερμανία. 

 

Συνελήφθη στις 27-7-2019 το μεσημέρι, στον Αερολιμένα Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Καβάλας, 26χρονος αλλοδαπός,  κατηγορούμενος για απόπειρα παράνομης εξόδου από τη χώρα με τη χρήση παραποιημένου εγγράφου. 

Συνελήφθησαν χθες (25-7-2019) το πρωί, στον Αερολιμένα Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Καβάλας,τέσσερις (4) αλλοδαποί, ηλικίας 39, 27, (άντρες), 37 και 22  (γυναίκες) ετών

Συνελήφθη χθες (3-6-2019) το βράδυ, στον Αερολιμένα Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Καβάλας, 22χρονος αλλοδαπός,  κατηγορούμενος για απόπειρα παράνομης εξόδου από τη χώρα με τη χρήση πλαστού εγγράφου.

Συνελήφθη χθες (6-6-2019) το πρωί, στον Αερολιμένα Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Καβάλας, 34χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα παράνομης εξόδου από τη χώρα με τη χρήση παραποιημένου εγγράφου. 

Συνελήφθησαν την 28-05-2019 το πρωί, στον Αερολιμένα Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Καβάλας, δύο (2) αλλοδαποί, ένας 63χρονος και μία 26χρονη, κατηγορούμενοι για απόπειρα παράνομης εξόδου από τη χώρα και κατοχή – χρήση πλαστού εγγράφου.

Συνελήφθησαν την Παρασκευή 25-5-2019 το πρωί, στον Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Καβάλας, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 23 και 19 ετών

Συνελήφθη χθες (17-5-2019) το πρωί, στον Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Καβάλας, 26χρονος αλλοδαπός, ο οποίος επιχείρησε να επιβιβαστεί παράνομα σε πτήση με προορισμό την Αυστρία, με τη χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου. 

Συνελήφθη προχθές (25-4-2019) το μεσημέρι, στον Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Καβάλας, 27χρονη αλλοδαπή, κατηγορούμενη για απόπειρα παράνομης εξόδου από τη χώρα με τη χρήση παραποιημένων εγγράφων.

Συνελήφθησαν χθες (13-4-2019) το βράδυ, στον Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Καβάλας, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 20 και 17 ετών,  κατηγορούμενοι για απόπειρα παράνομης εξόδου από τη χώρα με τη χρήση πλαστών εγγράφων.

 

Οι δύο (2) δράστες, ηλικίας 39 και 35 ετών, μετέβησαν στο αεροδρόμιο, μαζί με τα δύο ανήλικα τέκνα τους και επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Βιέννη Αυστρίας,κάνοντας χρήση τεσσάρων (4) πλαστών διαβατηρίων των βελγικών αρχών. 

Συνελήφθησαν 2 άτομα, τα οποία επιχείρησαν να ταξιδέψουν από τον Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας στη Γερμανία με έγγραφα άλλων ατόμων 

Συνελήφθησαν χθες (9-1-2018) το πρωί, στον Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Καβάλας, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 28

Συνελήφθη, χθες (17-9-2015) το μεσημέρι, στη Θάσο Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, 21χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για άσκηση πλανόδιου

Συνελήφθησαν 3 υπήκοοι Συρίας οι οποίοι επιχείρησαν να ταξιδέψουν από τον Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας στην Αυστρία κάνοντας χρήση πλαστών εγγράφων και εγγράφου που ανήκει σε άλλο άτομο…