πιστοποιητικά νόσησης

Βεβαίωση θετικού διαγνωστικού ελέγχου κορονοϊού μέσω του gov.gr για απουσία από την εργασία μπορούν να εκδίδουν οι εργαζόμενοι που είναι θετικοί στην covid-19 εφόσον έχουν διενεργήσει rapid test. 

Τα αυξημένα κρούσματα covid-19 υποχρεώνουν σε αλλαγή του πιστοποιητικού νόσησης σημείωσε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Νέο καθεστώς εισόδου στο δικαστικό Μέγαρο Καβάλας από την Πέμπτη 16/9/2021. Η είσοδος θα γίνεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή ράπιντ τεστ 48 ωρών ή μοριακό τεστ 72 ωρών. 

Στην εισαγγελία μεταβιβάζει η διοίκηση του νοσοκομείου Καβάλας τους φακέλους των δύο γιατρών του, οι οποίοι έχουν καταθέσει πιστο

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για πλαστά πιστοποιητικά νόσησης και εμβολιασμού σε ολόκληρη την επικράτεια. Οι αρχές, με τη συμμετοχή και των εισαγγελιών ανά τη χώρα ξεσκονίζουν ύποπτες υποθέσεις και προετοιμάζονται για επιβολή αυστηρών ποινών.

Σε άμεση κινητοποίηση σε πανελλαδικό επίπεδο των εισαγγελικών αρχών προκειμένου να αναχαιτιστεί το κύμα παρανομίας με τα πλαστά πιστοποιητικά εμβο

Με έλεγχο αντισωμάτων θα γίνει η επαλήθευση στα πιστοποιητικά όσων εργαζομένων του νοσοκομείου Καβάλας δήλωσαν ότι νόσησαν τον Αύγουστο.