πεζοπορία

Μία διαδρομή 12 χιλιομέτρων μέσα στην φύση, περπάτησαν τα μέλη του Θάσιου Ορειβατικού Συλλόγου, την Κυριακή 12 Μαΐου, στο Κάστρο Λιμεναρίων. 

Στις πεζοπορικές διαδρομές που διοργανώνει ενέταξε για πρώτη φορά το Παληό και τη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας το Γραφείο Τουρισμού & Υπαίθριων Δραστηριοτήτων Green Oliver.

Ο Φυσιολατρικός Σύλλογος Παγγαίου “PLANET” σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ορειβατικό Χιονοδρομικό Σύλλογο Πρώτης, διοργανώνουν εκδρομή στα Λακκοβίκια, στις 3 Μαρτίου.

Μια κυκλική διαδρομή είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι πεζοπόροι του “Thassos Paths”, με υψηλή υγρασία, όπου η χαμηλή νέφωση που ακουμπούσε στην γη σε συνδυασμό με τις χιονισμένες κορυφές του Υψάριου, έδωσαν μια ονειρική εικόνα. 

Τις εργασίες σηματοδότησης του μονοπατιού Ποταμιά-Υψάριο συνέχισε η ομάδα THASSOS PATHS. 

Στα στενά του Νέστου διοργανώνει πεζοπορία ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καβάλας 1933, την Κυριακή 9 Απριλίου 2023.

Πιλοτικές εκδρομές στο Μυθικό Παγγαίο με το “Παγγαιόραμα” - 2023

Σε ένα σκουριασμένο, παρατημένο βαγόνι στον σιδηροδρομικό σταθμό του Μπράλου κάποιοι ερωτευμένοι έχουν γράψει τα ονόματά τους.

Σέ άλλη μία κορυφή βρέθηκε ο Φυσιολατρικός Αύλλογος Δήμου Παγγαίου «Planet» και συγκεκριμένα στην κορυφή του Παπίκιο όρους στην Κομοτηνή με υψόμετρο 1.490 μέτρα.

Η πεζοπορική βόλτα που αναβλήθηκε την προηγούμενη Κυριακή λόγω της πρωινής μπόρας θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 14 Ιουνίου – καιρού επιτρέποντος