Πάρτι

Πάρτι μασκέ διοργανώνει το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία ο Δήμος Καβάλας.

Γενέθλια είχε την Παρασκευή η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία παρά την ηλικία της παραμένει όμορφη και μέσα στη ζωντάνια, ενώ έστειλε το δικό της μήνυμα πριν από το πάρτι της. 

«Αυτό που θα σώσει την κατάσταση είναι οι γιορτές», δήλωσε στον KavalaNews 102.8 ο νομίατρος Καβάλας, Χρήστος Παπαδόπουλος τονίζοντας ότι παρατηρήθηκε αύξηση στα κρούσματα των σχολείων της Καβάλας τις τελευταίες ημέρες. 

Μεγάλος αριθμός νεαρών πολιτών συγκεντρώθηκε το βράδυ 3 Μαΐου σε βίλα στο Πανόραμα της Δράμας για να διασκεδάσει, όμως η επέμβαση της Αστυνομίας έδωσε τέλος στο πάρτι.

Πρόστιμο 5.000 ευρώ επιβλήθηκε σε ιδιοκτήτη καταστήματος λιανικού εμπορίου στην Καβάλα και από 300 ευρώ πρόστιμο σε 7 άτομα γιατί διασκέδαζαν μέσα στον χώρο.

Χαμός επικρατεί στην Ξάνθη με τον κόσμο να έχει ξεχυθεί στους δρόμους παρά τις απαγορεύσεις.

 

Πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα οι αναφορές για τη διοργάνωση πάρτι μαθητών γυμνασίων και λυκείων σε σπίτια μέσα στην Καβάλα αλλά και σε κοντινά χωριά, ενώ την ίδια στιγμή το ένα μετά το άλλο τα τμήματα των σχολείων κλείνουν εξαιτίας των κρουσμάτων.

Απανωτές κλήσεις δέχθηκε η αστυνομία της Χρυσούπολης το βράδυ της Παρασκευής 19 Φεβρουαρίου 2021 για τη διοργάνωση πάρτι με συμμετοχή δεκάδων ατόμων σε χωριό του Δήμου Νέσ

Προβληματίζει η ανάρτηση του Καβαλιώτη γιατρού, Μιχάλη Σωτηρόπουλου ότι μαθητές του 2ου και του 5ου γυμνασίου Καβάλας ετοιμάζουν πάρτι σε κλαμπ της πόλης την Κυριακή 25/10 την στιγμή που τα κρούσματα στην περιοχή αυξάνονται