παράσταση

Οι απόφοιτοι του τμήματος Υποκριτικής, Θεάτρου & Κινηματογράφου του ΣΑΕΚ Καβάλας που συμμετέχουν στην θεατρική σκηνή του ΣΑΕΚ, παρουσίασαν το θεατρικό έργο «Ελευθερία γένους θηλυκού» που διασκεύασε ο σκηνοθέτης της θεατρικής ομάδας Μάκης Ακριτίδης.

Η θεατρική παράσταση «Υπερβολές!», των Γιάννη Καλαβριανού, Μαριάννας Κάλμπαρη, Βασίλη Μαυρογεωργίου στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου

Ο Παιδικός Θίασος Σάββα Γραμμάτικα παρουσιάζει σε θεατρική διασκευή το κλασικό παραμύθι των αδελφών Γκριμ «Ο λύκος και η αλεπού».

Ο Θωμάς Ζάμπρας επιστρέφει με την παράσταση “Απόφοιτος Λυκείου” για μία μοναδική βραδιά στο “ApollonCinema”. 

Mε αφορμή την Διεθνή Ημέρα, 25 Νοεμβρίου για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας παρουσιάζει την παράσταση «Φτάνει πια».

Το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας ενημερώνει το θεατρόφιλο κοινό ότι η προγραμματισμένη παράσταση "Αρκούδα" δεν θα πραγματοποιηθεί.

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας για τη ματαίωση της παράστασης «Συρανό» για τεχνικούς λόγους.

Stand Up Comedy Show Κώστας Μαλιάτσης - Σάλας “Πιάστηκα”. Ο γνωστός κωμικός έρχεται στην Καβάλα με τη νέα του παράσταση.

Η παράσταση “Κάποτε στη Σμύρνη μας” από την θεατρική ομάδα του πολιτιστικού συλλόγου Χρυσοχωρίου, “ ταξιδεύει” στην όμορφη πόλη της Ανατολής, την Σμύρνη, στις 20, 21 και 22 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Χρυσούπολης στις 20:30 το απόγευμα.

Με αφορμή τη λήξη του 66ου Φεστιβάλ Φιλίππων, το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας, ευχαριστεί όσους στήριξαν το φεστιβάλ. 

Την αναβολή της παράστασης «Μέχρι το καλοκαίρι» λόγω κακοκαιρίας ανακοίνωσε το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Καβάλας.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο Παλιό Κολυμβητήριο Καβάλας, στο πλαίσιο του 66ου Φεστιβάλ Φιλίππων «Αφανείς Ήρωες».

Την παράσταση «Κόκκινη Κλωστή» παρουσιάζει η θεατρική ομάδα του πολιτιστικού συλλόγου Ποδοχωρίου σήμερα, Σάββατο, 26 Αυγούστου 2023.

«Συνελήφθη μαϊμού που δεν χωρούσε πουθενά» μια διασκευή του διηγήματος «Εξομολογήσεις μίας μαϊμούς από τη Σιναγκάουα» του Χαρούκι Μουρακάμι.

Μεγάλη προσέλευση υπήρξε το απόγευμα της Τετάρτης 19 Ιουλίου 2023 στη θεατρική παράσταση οι «Έρημοι» της Κικής Κέρζελη.

Το Εθνικό Θέατρο παρουσιάζει τις «Σφήκες» του Αριστοφάνη σε ελεύθερη διασκευή της Λένας Κιτσοπούλου. Είναι μία συμπαραγωγή με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.

Γέμισε με κόσμο το Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων το Σάββατο 15 Ιουλίου 2023 στην «Εκάβη» του Ευριπίδη.

Γέμισε το Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων στην πρεμιέρα της παράστασης «Ο Τυχαίος Θάνατος Ενός Αναρχικού» του Ντάριο Φο.

Οι μαθητές του 24ου δημοτικού σχολείου Καβάλας ανέβασαν την πρώτη του παράσταση, τις "Όρνιθες" του Αριστοφάνη".

Η δημοτική θεατρική σκηνή ενηλίκων των Λιμεναρίων Θάσου, το τριήμερο 18-20 Μαΐου στις Αποθήκες Μεταλλείων, θα παρουσιάσει την παράσταση “Δεν είμαι εγώ”.

Το Μουσικό σχολείο Καβάλας θα παρουσιάσει δύο διαφορετικές παραστάσεις στο θέατρο “Αντιγόνη Βαλάκου”. Στην πρώτη στις 12 Μαΐου θα γίνει μία σύμπραξη με μαθητές του εξωτερικού, ενώ στη δεύτερη στις 13 Μαΐου θα γίνει μία μουσικοθεατρική σύνθεση για τα τέσσερα στοιχεία της φύσης με τίτλο «ΠΑΡΑ…ΜΥΘΟΙ»

Ολοκληρώθηκε η παράσταση του 1ου ΕΠΑΛ Ελευθερούπολης, με τίτλο «Ένα ζευγάρι φτερά, παρακαλώ!».

Σελίδες