Πανσερραϊκός

Για την 5η αγωνιστική της Α2 μπάσκετ γυναικών, οι Πάνθηρες Καβάλας υποδέχθηκαν στην Καλαμίτσα τον Πανσερραϊκό, την Κυριακή (05/11).

Φιλική αναμέτρηση διεξήχθη την Κυριακή (22/10), ανάμεσα στον ΑΟ Καβάλα ‘86 και τον Πανσερραϊκό.

Στην επισημοποίηση της συνεργασίας τους προχώρησαν ο Πανσερραϊκός και ο Πάμπλο Γκαρσία, με τον Ουρουγουανό προπονητή να επιστρέφει σε ομάδα της Super League μετά από δύο χρόνια.

Ο 33χρονος Έλληνας στόπερ, με παρουσία στο παρελθόν μεταξύ άλλων σε ΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, υπέγραψε συμβόλαιο με τους πρωτοπόρους του Α’ ομίλου της Super League 2 για 1,5 χρόνο, αποτελώντας μία ηχηρή μεταγραφή για τα “λιοντάρια”.

Ο Θόδωρος Φραγκόπουλος κατέχει μία ιδιαίτερη σελίδα στην ιστορία του σερραϊκού ποδοσφαίρου, καθώς είναι ο μοναδικός Σερραίος που έχει αντιμετωπίσει τον Πελέ σε αγώνα.

Η Καβάλα απείχε ελάχιστα λεπτά από την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα αλλά και τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Πανσερραϊκό. 

 

Απογοητευμένος ήταν ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Άγγελος Διγκόζης, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με τον ΑΟΚ (δες

Ντέρμπι μέχρι το τέλος ήταν αγώνας της Κυριακής (23/1)  ανάμεσα σε Καβάλα και Πανσερραϊκό το οποίο έληξε 2-2 για την 15η αγωνιστική της Super Leag

Στο πλευρό των παικτών της Καβάλας στέκονται οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανσερραϊκού

 

Ένα απίθανο σκηνικό στο ματς της 10ης αγωνιστικής της Football League, στις Σέρρες μεταξύ Πανσερραϊκού και Καβάλας. 

 

Σε καταγγελίες για ρατσιστική συμπεριφορά εναντίον ποδοσφαιριστών του προχώρησε ο Πανσερραϊκός, κατά τη διάρκεια της σημερινής (28/3) αναμέτρησής του στην Καβάλα όπου έχασε 2-1 (δες

Με το δεξί άρχισε τις υποχρεώσεις της στη Football League η Καβάλα κερδίζοντας με 2-1 τον Πανσερραϊκό στο «Ανθή Καραγιάννη».