Πανεπιστήμιο παιδιών

Το «Πανεπιστήμιο Παιδιών» βραβεύτηκε από το θεσμό του κοινωνικού διάλογου BRAVO 2019 για την πρωτοβουλία Βιώσιμης Ανάπτυξης στην Ελλάδα στον Πυλώνα Bravo Society, ανάμεσα σε 20 υποψηφιότητες αντίστοιχών δράσεων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Με την συμμετοχή 100 μαθητών των δημοτικών σχολείων του Δήμου Καβάλας,  ολοκληρώθηκε η 5η θεματική δράση του «Πανεπιστημίου Παιδιών», που διοργανώθηκε από τις 2 έως τις 4 Μαρτίου με πρωτοβουλία του Δήμου και της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ με τίτλο «Ο μικρός τουρίστας. Μια βαλίτσα ταξιδεύει στην Καβάλα».

Το «Πανεπιστήμιο Παιδιών» του Δήμου Καβάλας και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καβάλας «Δημωφέλεια» συνεχίζει τη δράση του για τέταρτη χρονιά, με τη συνεργασία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων των Σχολείων του Δήμου Καβάλας. 

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Δήμος Καβάλας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας «Δημωφέλεια» σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Καβάλας και την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων του Δήμου Καβάλας διοργανώνουν το «Πανεπιστήμιο Παιδιών»