Παναγιώτης Βελισσάρης

Στις 21 Νοεμβρίου του 2022, έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο ατύχημα, ο πολιτικός μηχανικός και μέλος του ΚΚΕ Καβάλας, Τάκης Βελισσάρης. Έναν χρόνο μετά, η παράταξη και ο Βασίλης Καταπόδης, με ανακοίνωση τους, μιλούν για τον Τάκη Βελισσάρη και μάλιστα δημοσιοποιούν και ένα άρθρο που δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει και δημοσιεύσει ο Βελισσάρης.

Στο στρατόπεδο Ασημακοπούλου οδηγήθηκε και φυλάσσεται το όχημα του 77χρονου Καβαλιώτη που εμπλέκεται στο τροχαίο που το μεσημέρι της Δευτέρας χτύπησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον Τάκη Βελισσάρη στην οδό Βότση.

Ανακοίνωση για το θανατηφόρο τροχαίο στην οδό Βότση το μεσημέρι της Δευτέρας 21 Νοεμβρίου που στοίχισε τη ζωή τού Παναγιώτη Βελισσάρη εξέδωσε η αστυνομία.

"Η κ.  Δήμαρχος  κατανόησε  ότι  μία  κεντρική  λεωφόρος  της  πόλης  καταλήγει  σε  στενοσόκακο  και  έδωσε  εντολή  στον  Αντιδήμαρχο  Τεχνικών  Έργων  να  εξαντλήσει  κάθε  περιθώριο  δυνατότητας  τροποποίησης  της  μελέτης  στο  κυκλοφοριακό  μέρος  της,  με  συναίνεση  της  Διαχειριστικής  Αρχής  (Δ.Α.),  του  ΕΣΠΑ  με  μετάβαση  στην  Αθήνα"...