παιδικές κατασκηνώσεις

Έως τις 12 Μαΐου και ώρα 23:59, θα διαρκέσει η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων για τη συμμετοχή τους στο «πρόγραμμα διαμονής παιδιών σε παιδικές κατασκηνώσεις έτους 2024» της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), ο συνολικός προϋπολογισμός του οποίου ανέρχεται σε 35 εκατ. ευρώ.

70.000 επιταγές για παιδιά 6-16 ετών για το διάστημα 15 Ιουνίου έως 10 Σεπτεμβρίου για τα παιδιά τυπικής ανάπτυξης και έως 20 Σεπτεμβρίου για τα παιδιά με αναπηρία με ποσοστό 50% και άνω.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Θάσου με φωτογραφίες και ανακοίνωση της τονίζει πως οι κατασκηνώσεις της Ποταμιάς έχουν εικόνα εγκατάλειψης και λεηλασίας.

Θα λειτουργήσουν 7 κατασκηνωτικές περίοδοι και θα φιλοξενηθούν 1.400 άτομα μεταξύ των οποίων παιδιά αστυνομικών από όλη τη χώρα καθώς και ηλικιωμένοι από τα ΚΑΠΗ. 

Αναστέλλεται η λειτουργία των παιδικών κατασκηνώσεων στη Νέα Πέραμο με απόφαση του δήμου Παγγαίου με αφορμή την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού στο Νομό Καβάλας.

Οι δικαιούχοι μπορούν να επικοινωνούν απευθείας με την κατασκήνωση που επιθυμούν από το μητρώο παρόχων για κρατήσεις θέσεων. Με την άφιξή τους στην κατασκήνωση οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους: 

Αναρτήθηκαν σήμερα, Δευτέρα 15 Ιουνίου, τα προσωρινά μητρώα δικαιούχων και παρόχων και οι προσωρινοί πίνακες αποκλειομένων, στο πλαίσιο του Προγράμματος Διαμονής Παιδιών σε Παιδικές Κατασκηνώσεις έτους 2020 του Οργανισμού

Η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, υπέγραψε σήμερα την απόφαση για το κρατικό κατασκηνωτικό πρόγραμμα 2019. Σύμφωνα με την απόφαση, θα λειτουργήσουν 15 κατασκηνώσεις σε όλη τη χώρα και το σύνολο των δαπανών, ύψους 3.520.000 ευρώ

Οι Δικαιούχοι και οι Πάροχοι που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης κατά των αποτελεσμάτων των προσωρινών Μητρώων και Πινάκων από την 25.05.2018 και ώρα 10:00 μέχριτην 30.05.2018 και ώρα 23:59.

 

Ξεκινά την Πέμπτη 12 Απριλίου 2018 και ώρα 08:00 π.μ. η υποβολή αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων κατασκηνωτικών επιχειρήσεων για τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Διαμονής Παιδιών σε Παιδικές Κατασκηνώσεις έτους 2018, το οποίο θα υλοποιηθεί από την 15η Ιουνίου 2018 έως την: α) 3η Σεπτεμβρίου 2018 για τα παιδιά τυπικής ανάπτυξης και β) 10η Σεπτεμβρίου 2018 για τα παιδιά με αναπηρία.

Η παιδική κατασκήνωση Τσαφ Τσουφ σε συνεργασία με τον Δήμο Παγγαίου διοργανώνουν την  Τετάρτη 10 Αυγούστου  2016  και ώρα  09: 00 π.μ.  καθαρισμό της παραλίας Ορφανίου στα πλαίσια της καμπάνιας «Καθαρίστε τη Μεσόγειο» που συντονίζει στην Ελλάδα το Δίκτυο Μεσόγειος SOS

Με ΚΥΑ του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου και του υφυπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μπαλάφα  κατανένονται 570 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων, για άτομα με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας τριών (3) μηνών για τις Παιδικές Εξοχές και Κατασκηνώσεις Κρατικού Προγράμματος

Ο ΟΑΕΔ ενημερώνει ότι στο πλαίσιο του Προγράμματος Διαμονής Παιδιών σε Παιδικές Κατασκηνώσεις τα ωφελούμενα παιδιά των δικαιούχων μπορούν να συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ σε κάθε είδους δραστηριότητα ή πρόγραμμα που νομίμως πραγματοποιείται στις κατασκηνώσεις (ψυχαγωγικό, επιμορφωτικό, εκπαιδευτικό, πολιτιστικό κ.ο.κ.)