ΑΣ Παγγαίο

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΣ Παγγαίο, μετά το παιχνίδι με τον Κεραυνό Κρηνίδων για τη Β’ ΕΠΣ Καβάλας και διαμαρτυρίες που είχαν άνθρωποι του Κεραυνού για τη διαιτησία του αγώνα και συγκεκριμένα για το πέναλτι που κέρδισε το Παγγαίο.

Δύο μεταγραφές ανακοίνωσε η ομάδα του Παγγαίου. Απέκτησε τον αμυντικό Ζώη Αβραμίδη και τον κεντρικό μέσο Παναγιώτη Ζαππίδη.

Την Τετάρτη (02/08) η ομάδα του ΑΣ Παγγαίου, άρχισε την προετοιμασία της για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, κάνοντας την πρώτη προπόνηση της.

Τη Μεγάλη Τετάρτη (12/04) ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Β’ ΕΠΣ Καβάλας.

Ο φοιτητής δημοσιογραφίας και πρώην ποδοσφαιριστής των ακαδημιών του ΑΣ Παγγαίο Λευτέρης Μιχαλούδης, με καταγωγή από τη Νικήσιανη, έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή (24/03).

Για τη Β’ φάση του Κυπέλλου Καβάλας ο ΑΣ Παγγαίο επικράτησε με 4-3 στα πέναλτι επί του Κεραυνού Κρηνίδων.

Η πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της ημέρας τελικά για τη Β’ φάση του Κυπέλλου Καβάλας ήταν αυτή ανάμεσα σε ΑΣ Παγγαίο και Κεραυνό Κρηνίδων, με τους γηπεδούχους να επικρατούν στα πέναλτι με 4-3.

O ΑΣ Παγγαίο με ανακοίνωση του, ενημέρωσε πως ο Μάκης Καραγιαννίδης θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας.

Μετά την βαριά ήττα με 5-1 από την Δόξα Αμυγδαλεώνα για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Καβάλας, ο Μπάμπης Προβατίδης παραιτήθηκε από τη θέση του προπονητή της ομάδας του Παγγαίου.

Δύο αναμετρήσεις για τον 1ο όμιλο της Β’ ΕΠΣ Καβάλας διεξήχθησαν το απόγευμα του Σαββάτου (19/11).