Ουίλιαμ Σαίξπηρ

Την Παρασκευή 7 Ιουλίου στις Αποθήκες Μεταλλείων στις 21:15 το βράδυ, θα παρουσιαστεί η κωμωδία “Δωδέκατη Νύχτα” του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ σε μετάφραση και σκηνοθεσία του Γιώργου Κιμούλη.

Στους κεντρικούς ρόλους ο Αιμίλιος Χειλάκης που αναλαμβάνει τον διπλό ρόλο του Θησέα και του βασιλιά των ξωτικών Όμπερον και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης που θα ερμηνεύσει τον Πάτο, έναν από τους πιο αξιαγάπητους και κωμικούς χαρακτήρες του παγκόσμιου δραματολογίου. Τον ρόλο της βασίλισσας των ξωτικών Τιτάνιας θα ερμηνεύσει η Αθηνά Μαξίμου και τον εμβληματικό Πουκ ο Μιχάλης Σαράντης.

Ένα από τα πιο ερωτικά και ποιητικά έργα του WilliamShakespeare–το“Όνειρο  Καλοκαιρινής Νύχτας» - σκηνοθετούν ο ΑιμίλιοςΧειλάκης και ο Μανώλης Δούνιας σε μια παράσταση που θα περιοδεύσει το καλοκαίρι σε ολόκληρη την Ελλάδα. 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο ερασιτεχνικού θεάτρου. Επτά ερασιτεχνικές ομάδες της πόλης ένωσαν τις δυνάμεις τους και παρουσίασαν την Τετάρτη 17 και την Πέμπτη 18 Απριλίου στις 9 το βράδυ, στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου...

το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας σε συνεργασία με επτά ερασιτεχνικές ομάδες της Καβάλας παρουσιάζει την παράσταση «Δωδέκατη Νύχτα» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ.