Ορειβατικός Σύλλογος Καβάλας

Πολύ μεγάλη ήταν η συμμετοχή στην πεζοπορία που διοργάνωσε ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καβάλας 1933 την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου.

Μια πανέμορφη και ηλιόλουστη μέρα επιφύλαξε η Κυριακή 16 Ιανουαρίου στους φίλους και τα μέλη του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Καβάλας

Η ανάβαση των μελών του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Καβάλας και του Συλλόγου Χιονοδρομίας Ορειβασίας

Γιορτή μαζί κι απόδοση τιμής, στη μνήμη του οραματιστή και ιδρυτή του συλλόγου, Αλέξανδρου Τσιλογεώργη, απέτισε ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καβάλας, δίνοντας

Παράλληλα, μια δεύτερη ομάδα 4 ατόμων επέλεξε να κάνει την ανάβαση του Σαββάτου με ορειβατικά σκι, ενώ την Κυριακή, με τον ίδιο τρόπο, πραγματοποίησαν διάσχιση 17 χιλιομέτρων στις μαγευτικές πλαγιές γύρω από το καταφύγιο.

Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καβάλας, περπάτησε στα φθινοπωρινά μονοπάτια της Ροδόπης.

Με τις καλύτερες, αν και αφύσικες για την εποχή, συνθήκες, με πεντακάθαρη ατμόσφαιρα και ιδανική θερμοκρασία, πραγματοποιήθηκε από τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Καβάλας η ανάβαση και περιδιάβαση του όρους Όρβηλος, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου.

Η καταιγίδα της Παρασκευής απλώς ανέβαλε για μια μέρα το Φεστιβάλ του Φάρου, που για πρώτη φορά έγινε στην Καβάλα. Έτσι το Σάββατο, 11 Ιουλίου, μουσική, θέατρο, έκθεση φωτογραφίας και άλλες παράλληλες εκδηλώσεις ήταν το υλικό για μια ξέγνοιαστη κι απολαυστική βραδιά.