ομίχλη

Ματαιώθηκε η πρωινή πτήση του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου από την Αθήνα για την Καβάλα λόγω της έντονης ομίχλης που επικρατούσε στο αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος.

Πέπλο ομίχλης απλώθηκε πάνω από την Καβάλα, με αποτέλεσμα η ορατότητα να είναι μειωμένη ιδιαίτερα στο παραλιακό μέτωπο. Τις συνθήκες επιδεινώνει η αφρικανική σκόνη.

 

Ένα πυκνό πέπλο πυκνής ομίχλης για αρκετές ώρες την πόλη της Καβάλας την Δευτέρα  (3/1) δημιουργώντας ένα μοναδικό θέαμα και συνάμα απόκοσμο θέαμα. 

 

Την πυκνή ομίχλη που κάλυψε την Καβάλα το απόγευμα της Δευτέρας 3 Ιανουαρίου κατέγραψε με την κάμερα από ψηλά το κανάλι aerial view. 

Πυκνή θαλάσσια ομίχλη από τα νοτιανατολικά τμήματα του κόλπου της Καβάλας απλώθηκε στα νοτιανατολικότερα -νοτιότερα τμήματα της πόλης το μεσημέρι της Δευτέρας 2 Ιανουαρίου.  
 

Το Υψάριο ή το Ψαριό για τους ντόπιους, είναι το κυρίαρχο γεωμορφολογικό χαρακτηριστικό της Θάσου

 

Χαμηλή ορατότητα τις τελευταίες ώρες στην πόλη της Καβάλας και σε άλλες περιοχές του νομού κυρίως κοντά σε παράκτιες περιοχές. Ο μηχανισμός δημιουργίας της ομίχλης είναι κατά βάση η λεγόμενη θαλάσσια ομίχλη σύμφωνα με το meteokav.

Ένα πυκνό πέπλο πυκνής ομίχλης κάλυψε από νωρίς το πρωί της Πέμπτης  (4/2) την Καβάλα δημιουργώντας ένα μοναδικό θέαμα.

 

Πυκνή ομίχλη έχει κάλυψε το κέντρο της Καβάλας από τις πρωινές ώρες της Πέμπτης (4/2), δημιουργώντας ένα όμορφο και συνάμα αποπνικτικό για πολλούς σκηνικό.