ΟΚΑ Καβάλας

Ο αθλητής του ΟΚΑ Καβάλας, Γαβριήλ Αραμπατζής, έπιασε το όριο στα 1500 μέτρα, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας Τ20, που θα γίνει στο Κόμπε της Ιαπωνίας, και για τους Παραολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι. 

Η Σοφία Ιωσηφίδου του ΟΚΑ Καβάλας, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 60 μέτρα με εμπό

Η Καβαλιώτισσα αθλήτρια του ΟΚΑ Καβάλας, Σοφία Ιωσηφίδου, θα είναι στα 26 μέλη της Εθνικής ομάδας, που θα συμμετάσχουν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, που θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη στις 10 Φεβρουαρίου.

Ο ΟΚΑ Καβάλας μετά το χάλκινο μετάλλιο της Σοφίας Ιωσηφίδου στα 100 μέτρα με εμπόδια, πανηγύρισε ένα ακόμη μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου, καθώς η Αναστασία Ιωσηφίδου κατέκτησε το αργυρό στο άλμα εις μήκος σε ηλικίες κάτω των 23.

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Καβαλιώτισσα αθλήτρια Σοφία Ιωσηφίδου, στα 100 μέτρα με εμπόδια, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου.

Στην Ελευθερούπολη διεξήχθη την Πέμπτη (06/04) η Β’ φάση του σχολικού πρωταθλήματος στίβου. Μεγάλη συμμετοχή και καλές εμφανίσεις είχαν οι αθλητές του ΟΚΑ Καβάλας.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Ορέστης Σαγώνας στα 60 μέτρα για ηλικίες κάτω των 16 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού Στίβου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλιας. 

Το Χρυσό μετάλλιο στο πένταθλο κατέκτησε η αθλήτρια του ΟΚΑ Καβάλας Μαρία Ζαχαρούδη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Φεβρουαρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην Αθήνα.