οδηγός μηχανής

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθές, στην παραλία Εθνικής Αντίστασης Καβάλας, όταν δίκυκλο όχημα με οδηγό 64χρονο παρέσυρε 21χρονη πεζή, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της.

 

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:00 το βράδυ της Παρασκευής 21 Μαΐου στην οδό Θεοδώρου Καβαλιώτου στην Καβάλα, στην περιοχή του Τιμίου Σταυρού, όταν οδηγός μηχανής έχασε το έλεγχο και η μηχανή εξετράπη της πορείας της.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ στη Νέα Καρβάλη στη διασταύρωση της Λεύκης. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες τραυματίστηκε οδηγός μηχανής ο οποίος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Καβάλας με τραύματα στο πρόσωπο και το κεφάλι. 

Τη ζωή του έχασε ένας 26χρονος το μεσημέρι της Δευτέρας 4 Μαϊου όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με φορτηγό αυτοκίνητο στο δρόμο από Χρυσούπολη προς Κεραμωτή. 

Τροχαίο δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 6:00 το απόγευμα της Πέμπτης 19 Μαρτίου στην οδό Σαππαίων όταν οδηγός έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε κι έπεσε επάνω σε κολώνα.

Τροχαίο ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι της Δευτέρας 24 Φεβρουαρίου στον κεντρικό δρόμο του Αμυγδαλεώνα Καβάλας μετά τη σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Δευτέρας 3 Φεβρουαρίου στη διασταύρωση των Φιλίππων στην περιοχή των Κρηνίδων όταν αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή.