ΝΟΘΑΚ

Ο Γιάννης Σκαρής του ΝΟΘΑ Καβάλας είχε μία ακόμη διάκριση, αυτή τη φορά στην Αίγυπτο και στο Παγκόσμιο Κύπελλο Open Water, κατακτώντας την 27η θέση στο γενικό σύνολο και την 5η θέση στην κατηγορία του. Αυτή η επιτυχία του έδωσε την πρόκριση και για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Open Water Ανδρών-Γυναικών στο Βελιγράδι τον ερχόμενο Ιούνιο.

Κάποιες φήμες κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες που αναφέρουν πως υπήρξε ένταση μετά από αγώνα της Β’ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Εφήβων (Κ17), στην Καβάλα, την Κυριακή (17/03).

Ο ΝΟΘΑ Καβάλας ενημέρωσε πως οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού του συμβουλίου, θα πραγματοποιηθούν στις 3 Απριλίου από τις 17:00 έως 20:00, στα γραφεία του συλλόγου.

Σημαντικές επιτυχίες είχαν αθλητές του ΝΟΘΑΚ, στα δύο χειμερινά πρωταθλήματα βορείου Ελλάδας (9-11/2) και (16-18/2) στη Θεσσαλονίκη.

Για ακόμα χρονιά ο ΝΟΘΑΚ διοργανώνει τους κολυμβητικούς αγώνες για τις προαγωνιστικές κατηγορίες, «ΦΙΛΙΠΠΕΙΑ 2023», το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στο κλειστό κολυμβητήριο της Καβάλας.

Το Σαββατοκύριακο (18-19/11), το τμήμα αθλητικής αλιείας του συλλόγου του ΝΟΘΑΚ, βρέθηκε στον διεθνή αγώνα ψαρέματος “1st Maver Day” στην Λεμεσό της Κύπρου.

Με 14 μετάλλια στις αποσκευές τους, επέστρεψαν από το Μπουργκάς της Βουλγαρίας, οι κολυμβητές Masters του ΝΟΘΑ Καβάλας.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας ανακοίνωσε το πρόγραμμα του αγώνα «Φίλιππος Β’ 2023» που διοργανώνει ο ΝΟΘΑ Καβάλας.

Ο κολυμβητής του ΝΟΘΑΚ, Γιάννης Σκαρής και οι τρεις συναθλητές του που εκπροσώπησαν την Ελλάδα, τερμάτισαν στην 5η θέση στη σκυταλοδρομία 4Χ1250 στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων που διεξήχθη στην Κέρκυρα.

Ο κολυμβητής του ΝΟΘΑΚ, Γιάννης Σκαρής, τερμάτισε στη 12η θέση, στα 7.500μ ανοιχτής θάλασσας στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων.

“Η κολύμβηση με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, υπάρχουν στερήσεις, αλλά στο τέλος έχεις ανταμοιβή και με τη πειθαρχία που αποκτάς και με την εκγύμναση του σώματος, όσα παιδιά έρθουν στην κολύμβηση θα δουν ότι αξίζει να το συνεχίσουν”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο αθλητής του ΝΟΘΑΚ, Γιάννης Σκαρής, σε συνέντευξη που παραχώρησε μαζί με τον προπονητή του, Νίκο Γκέκα, στον Αποστόλη Μπαμπατζίκο και την εκπομπή “3ο ημίχρονο”, στον KavalaNews 102,8.

Ο αθλητής του ΝΟΘΑΚ, Γιάννης Σκαρής, τερμάτισε στη 5η θέση στους Μεσογειακούς Παράκτιους αγώνες ανδρών στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Διακρίσεις είχαν στην κολύμβηση και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μεγάλων αποστάσεων, οι αθλητές του ΝΟΘΑΚ, Γιάννης Σκαρής και Στέλλα Φιλιππίδου.

Την Πέμπτη 29 και την Παρασκευή 30 Ιουνίου, διεξήχθησαν στο κλειστό κολυμβητήριο Καβάλας οι θερινοί αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, που είναι και οι τελευταίοι της χρονιάς.

Την πρόκριση για τους Παγκόσμιους παράκτιους αγώνες ανδρών στο Μπαλί πανηγύρισε ο αθλητής του ΝΟΘΑΚ Γιάννης Σκαρής και ο προπονητής του Νίκος Γκέκας.

Οι κολυμβητές της κατηγορίας Masters του ΝΟΘΑΚ κατέκτησαν 13 συνολικά μετάλλια στο 4th Master Tournament Rodopa στο Σμόλιαν της Βουλγαρίας.

Το διήμερο 22-23 Απριλίου θα διεξαχθούν στο Δημοτικό κολυμβητήριο Καβάλας οι αγώνες της Β΄ φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων (Κ13). 

Με 34 μετάλλια στις αποσκευές του, επέστρεψε ο ΝΟΘΑ Καβάλας από τους κολυμβητικούς αγώνες “Φάρος Junior 2023” που διεξήχθησαν το Σάββατο (08/04) στην Αλεξανδρούπολη.

Ο αθλητής του ΝΟΘΑΚ Ιωάννης Σκαρής μαζί με τον προπονητή του Νίκο Γκέκα βρίσκονται στο Τελ Αβίβ για τη συμμετοχή στο LEN WATER CUP 2023 που θα λάβει χώρα στην πόλη Εϊλάτ. 

Με 10 χρυσά 3 αργυρά και 4 χάλκινα μετάλλια, καθώς και με πολλά ατομικά ρεκόρ επέστρεψαν οι Παμπαίδες- Παγκορασίδες του ΝΟΘΑΚ από τη δεύτερη φάση των χειμερινών αγώνων Βορείου Ελλάδος, στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης το τριήμερο (10-12/02).

Το διοικητικό συμβούλιο του ΝΟΘΑΚ με ανακοίνωση του ενημερώνει για την ετήσια συνέλευση του που θα γίνει τη Δευτέρα 6 Μαρτίου.

Συνέντευξη παραχώρησε στο KavalaNews.gr και στον Αποστόλη Μπαμπατζίκο ο βετεράνος κολυμβητής, κριτής αγώνων και μέλος του ΝΟΘΑΚ, Βασίλης Μανδαλίδης.

Ο ΝΟΘΑ Καβάλας διοργάνωσε το τριήμερο 13-15 Ιανουαρίου το 5ο κολυμβητικό meeting “Απόστολος Παύλος”.

Οι 5οι κολυμβητικοί αγώνες “Απόστολος Παύλος” ξεκινούν την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 15 Ιανουαρίου.

Το τριήμερο 9-11 Δεκεμβρίου, η ομάδα masters του ΝΟΘΑ Καβάλας συμμετείχε σε διεθνείς αγώνες κολύμβησης στην Αδριανούπολη της Τουρκίας.

Οι προαγωνιστική ομάδα του ΝΟΑΘΑ Καβάλας με 26 αθλητές κατέκτησαν 54 μετάλλια στους θερινούς αγώνες στην Αλεξανδρούπολη. 

Σελίδες