Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Μητέρα θετική στην COVID-19, γέννησε το απόγευμα της Τετάρτης 25/8 στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης,ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 2,620 kg, μετά από καισαρική τομή που υποβλήθηκε.

Στις  15 Φεβρουαρίου λήγει η προθεσμία της υποβολής των αιτήσεων για το Β’ και το Δ’ εξάμηνο κατάρτισης ειδικότητας Νοσηλευτών Γενικής Νοσηλείας στο Δημόσιο ΙΕΚ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό, 52χρονος Καβαλιώτης στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης την Τετάρτη (9/12).

 

Σε ηλικία 50 ετών έφυγε από τη ζωή, αστυνομικός που νοσηλευόταν με κορωνοϊό σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Πρόκειται για τον πρώτο θάνατο αστυνομικού με τον ιό στην Ελλάδα.

 

Διακόπτεται πλέον η ενημέρωση που είχαν οι πολίτες της ΑΜΘ, τουλάχιστον, από το Νοσοκομείο Αναφοράς της Αλεξανδρούπολης, για την κατάσταση που επικρατεί με τον κοροναϊό. 

Γέμισε η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ενώ γιατροί νοσηλευτές και υγειονομικό προσωπικό δίνουν μάχη ενάντια στην πανδημία του κορονοιού

Ακόμη τέσσερις (4) ασθενείς έχασαν τη ζωή τους από κορωνοϊό το τελευταίο εικοσιτετράωρο στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης ανάμεσα τους και μια 33χρονη από την Αλεξανδρούπολη ενώ σημει

Συγκεκριμένα, από τη ζωή έφυγαν ένας 87χρονος από τις Σέρρες, ένας 67χρονος από την Κομοτηνή, ένας 55χρονος, επίσης από τις Σέρρες και ένας 70χρονος από την Καβάλα. 

Στο αναφοράς της Αλεξανδρούπολης κατέληξε ένας 65χρονος από την Αλεξανδρούπολη, που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ από τις 29 Οκτωβρίου (πρώτη ημέρα εισαγωγής). Ήταν ο 37ος θάνατος ασθενούς με κορονοϊό που σημειώθηκε στο νοσοκομείο.

 

Κατέληξε το μεσημέρι στο νοσοκομείο αναφοράς της Αλεξανδρούπολης ένας 54χρονος από τη Δράμα, που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και είχε κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο στις 24 Οκτωβρίου.

 

Ανησυχητικά αυξανόμενη είναι η ροή ασθενών με κορωνοϊό, που φτάνουν στο Nοσοκομείο αναφοράς της Αλεξανδρούπολης, το οποίο ανεβάζει καθημερινά, με ανασχεδιασμούς, το επίπεδο ετοιμότητάς του.

Στην κλινική  covid - 19 του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης νοσηλεύεται από χθες Τετάρτη 4 Νοεμβρίου μια γυναίκα 32 ετών από την Καβάλα, ενώ τα νέα είναι καλά για έναν 80χρονο συντοπίτη μας ο οποίος έλαβε εξιτήριο χθες από την ίδια κλινική όπου νοσηλευόταν.

Μια  90χρονη γυναίκα από την Δράμα κατέληξε εχτές στο νοσοκομείο Αναφοράς της Αλεξανδρούπολης, ανεβάζοντας τον αριθμό των θανόντων από κορωνοϊό στην Περιφέρεια ΑΜΘ στους 35. Εξιτήριο δόθηκε σε μια 59χρονη  από την Καβάλα η οποία έκανε εισαγωγή στις 30/10 

Οκτώ νέες εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊό σημειώθηκαν χθες (3/11) στο Νοσοκομείο Αναφοράς της Αλεξανδρούπολης ανεβάζοντας τον αριθμό των νοσηλευομένων στους 52 ασθενείς.

Τέσσερις άνδρες από την Καβάλα έκαναν εισαγωγή χθες Κυριακή 1 Νοεμβρίου στο νοσοκομείο Αναφοράς της Αλεξανδρούπολης, ανεβάζοντας τον αριθμό των ασθενών που νόσησαν από κορονοϊό και νοσηλεύονται στους 48.

Σύμφωνα με τα στοιχεία  από τους 19 νοσηλευόμενους ασθενείς που είχαμε στις 26/10, ο αριθμός έφτασε τους 45, ενώ αυξήθηκε και ο αριθμός των νοσηλευομένων στη ΜΕΘ από 2 στους 4 ασθενείς

Οκτώ νέες εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊό έγιναν το τελευταίο 48ωρο στο νοσοκομείο Αναφοράς της Αλεξανδρούπολης. Πρόκειται για τρία άτομα από την Αλεξανδρούπολη, έναν 59χρονο έναν 20χρονο και μια 52χρονη, έναν 54χρονο από το Διδυμότειχο, μια 63χρονη από την Καβάλα

Δεκάδες είναι οι προσφορές και οι δωρεές στην εθνική προσπάθεια αντιμετώπισης του κορωνοϊού. Ωστόσο κάποιες είναι ιδιαίτερα... γλυκιές. 

 

Ξεπέρασαν τους 200 οι ασθενείς που νόσησαν από κορονωϊό από την αρχή της Πανδημίας (αρχές Μαρτίου) μέχρι και σήμερα  στην Περιφέρεια ΑΜΘ και οι οποίοι χρειάστηκαν νοσηλεία στην ειδική μονάδα covid-19 στο Νοσοκομείο Αναφοράς της Αλεξανδρούπολης.

Διασωληνώθηκε χθες Δευτέρα 19 Οκτωβρίου η 67χρονη γυναίκα από την Καβάλα η οποία είχε διακομισθεί στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης στις 14 Οκτωβρίου καθώς σύμφωνα με την ΕΡΤ Ορεστιάδας η υγεία της παρουσίασε επιδείνωση.

Εξιτήριο από το νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης έλαβε ένας 63χρονος από την Καβάλα κερδίζοντας τη «μάχη» με τον κορωνοϊό.

 

Μια εισαγωγή και δυο εξιτήρια σημειώθηκαν εχτές στο Νοσοκομείο Αναφοράς της Αλεξανδρούπολης.

 

Αυξημένος είναι το τελευταίο δεκαήμερο ο αριθμός των νοσούν των από κορωνοϊό στην Περιφέρεια ΑΜΘ ενώ δυο ασθενείς είναι στην ΜΕΘ. Χθες Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης καταγράφηκε ακόμη μια νέα εισαγωγή ανεβάζοντας τον αριθμό των ασθενών στους δεκαπέντε (15).

Δύο είναι οι νέες εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊό στο νοσοκομείο αναφοράς της Αλεξανδρούπολης σε ένα 24ωρο. 

 

Εξιτήριο από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου νοσηλευόνταν ο 69χρονος από την Καβάλα που εισήχθη με κορωνοϊό στις 19 Σεπτεμβρίου. Στο Νοσοκομείο της Αλεξούνδρούπολης έγιναν και δυο εισαγωγές. 

Mία 82χρονη από το Νευροκόπι Δράμας κατέληξε το βράδυ της Παρασκευής (25/9) στο νοσοκομείο αναφοράς της Αλεξανδρούπολης.

Σελίδες