νοσηλεύτρια

Στο Νοσοκομείο Σερρών γράφτηκε μία από τις πολλές τραγικές ιστορίες ασθενών με κορωνοϊό.

Συγκινεί η νοσηλεύτρια, Έφη Τζιαμπατζή,  η οποία κόλλησε κορωνοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στον ίδιο θάλαμο με την συνάδελφό της, Σοφία Καραγκιοζίδου, την δεύτερη νοσηλεύτρια του νοσοκομείου της Δράμας που έχασε τη ζωή της από την πανδημία.

 

Μία νοσηλεύτρια έχασε τη μάχη για τη ζωή, ηττημένη από τον κορωνοϊό. Κατέληξε στη ΜΕΘ νοσοκομείου Καβάλας, όπου για τρεις εβδομάδες έδινε μάχη με τον κορωνοϊό (δες ΕΔΩ). "Μετράμε πολλές απώλειες" τονίζει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ. 

 

 

Κατέληξε τα ξημερώματα της Κυριακής (6/12) νοσηλεύτρια του νοσοκομείου Καβάλας, όπου για τρεις εβδομάδες έδινε μάχη με τον κορωνοϊό στη ΜΕΘ.

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Καβάλας νοσηλεύονται μία νοσηλεύτρια και μία διοικητική υπάλληλος του νοσοκομείου, δίνοντας μάχη με τον κορωνοϊό. 

 

Θλίψη προκαλεί η είδηση για τον θάνατο 58χρονης νοσηλεύτριας από τη Δράμα που έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό. Η 58χρονη νοσηλεύτρια που έχασε τη μάχη από επιπλοκές της Covid-19 ήταν μητέρα δύο παιδιών και εργαζόταν στο νοσοκομείο της Δράμας.

 

Ακόμα μία νοσηλεύτρια του νοσοκομείου Καβάλας εντοπίστηκε θετική στον κορωνοϊό, γεγονός που προκαλεί ανησυχία για την εξάπλωση στο υγειονομικό προσωπικό, την στιγμή που υπάρχουν ελλείψεις και δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες.