Νικόλαος Μάρτης

Λόγω του καύσωνα η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, ανακοίνωσε πως θα διαθέτει καθημερινά από τις 07:00 το πρωί έως τις 19:00 το απόγευμα την αίθουσα Νικόλαος Μάρτης για τις ευπαθείς ομάδες.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. Νέας Δημοκρατίας Καβάλας, σας προσκαλούν στο Μνημόσυνο που θα τελεστεί στη μνήμη του Υπουργού Ν. Μάρτη, στη γενέτειρά του Μουσθένη, την Κυριακή 20-11-2022 και ώρα 9.30, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, παρουσία και του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως Χρυσοστόμου.

«Νικόλαου Μάρτη» ονομάζεται πλέον η σήραγγα στο όρος Σύμβολο, ενώ τοποθετήθηκε και σχετική πινακίδα. 

 

Το όνομα του μακροβιότερου Υπουργού Βορείου Ελλάδος στα χρόνια της Μεταπολίτευσης, Νικόλαου Μάρτη, φέρει από σήμερα η αίθουσα συσκέψεων του Διοικητηρίου, μετά την τελετή ονοματοδοσίας που πραγματοποιήθηκε από τον Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κ. Θεόδωρο Καράογλου, παρουσία συγγενών του Βορειοελλαδίτη πολιτικού, ο οποίος απεβίωσε στις 12 Νοεμβρίου 2013 σε ηλικία 98 χρόνων.

Κυβερνητικός βουλευτής μάλιστα της Καβάλας αγωνίζεται να πείσει ότι πρόκειται για κίνηση μεγάλου συμβολισμού, που έρχεται στην πιο κατάλληλη εποχή και αποδεικνύει το κολοσσιαίο ενδιαφέρον του για την περιοχή μας και τις μεγάλες νίκες που καθημερινά πετυχαίνει.