ΝΔ εσωκομματικές εκλογές

Την αναλυτική σταυροδοσία έπειτα από την τελική καταμέτρηση των ψήφων στις εσωκομματικές εκλογές που πραγματοποίησε την Κυριακή 13 Μαΐου το κόμμα της ΝΔ για την ανάδειξη των αιρετών διοικήσεων των κομματικών οργάνων και αντιπροσώπων του στον Ν. Καβάλας έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή Καβάλας της ΝΔ. 

Άνετη επικράτηση στη ΝΟΔΕ Καβάλας της ΝΔ, όπου επανεκλέγεται πρόεδρος, πέτυχε ο Μπάμπης Δράκος τα μεσάνυχτα της Κυριακής, όταν είχαν πλέον καταμετρηθεί όλες οι ψήφοι των εσωκομματικών εκλογών.

Σε χαμηλά επίπεδα κυμάνθηκε τελικά η συμμετοχή των μελών της ΝΔ στο νομό Καβάλας, στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη διοικήσεων στις δημοτικές και τη νομαρχιακή οργάνωση αλλά και την εκλογ

Ικανοποιητική χαρακτηρίζουν τα μέλη της ΝΔ στο νομό Καβάλας την προσέλευση των μελών στα εκλογικά τμήματα που στήθηκαν σε Καβάλα, Χρυσούπολη, Ελευθερούπολη και Λιμένα Θάσου για τις εσωκομματικές εκ

Με ανακοίνωσή της η τοπική ΝΔ καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των οργάνων και συνέδρων της Νέας Δημοκρατίας Ν. Καβάλας. 

 

Το Κόμμα της Νέας Δημοκρατίας θα πραγματοποιήσει τις εσωκομματικές εκλογές του την Κυριακή 13 Μαΐου 2018. Βάσει του Κανονισμού της Πανελλαδικής Οργάνωσης του Κόμματος, οι εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών διοικήσεων των κομματικών οργάνων της Οργάνωσης πραγματοποιούνται κάθε δυο χρόνια.