Μουσικό Γυμνάσιο Καβάλας

Το Μουσικό Σχολείο Καβάλας ενημερώνει τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης των δημοτικών σχολείων ότι οι αιτήσεις συμμέτοχης στη διαδικασία επιλογής για την Α΄ Γυμνασίου της νέας σχολικής χρονιάς 2020-21 θα διαρκέσουν από τις 2 Μαΐου έως τις 31 Μαΐου 2020.

Εκπαιδευτική εκδρομή από τις 20 έως και 23 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποίησε το Μουσικό Γυμνάσιο Καβάλας στην Νυρεμβέργη, προσκεκλημένο του Ελληνικού Σχολείου Νυρεμβέργης.

Η Διεύθυνση, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Καβάλας, συγχαίρουν θερμά τους μαθητέςτου Σχολείου μας οι οποίοι συμμετείχαν στο 6οΠανελλήνιο Φεστιβάλ Κιθάρας Θράκης και διακρίθηκαν αποσπώντας το 1οβραβείοστην κατηγορία Συνόλων Κιθάρας. 

Η Διεύθυνση, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Σχολείου συγχαίρουν θερμά το μαθητή της Γ΄ Γυμνασίου, Μανωλούδη Φίλιππο του Χρήστου, ο οποίος διακρίθηκε στον 76ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό στα μαθηματικά «Ο Ευκλείδης» και θα συμμετάσχει στην 33η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο Αρχιμήδης», η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016 στην Αθήνα.