Μίμης Θεοδωρίδης

O πρωταθλητής του παρκούρ Μίμης Θεοδωρίδης θριάμβευσε στους Παγκόσμιους Αγώνες (World Games) που διεξάγονται στο Μπέρμιγχαμ της Αλαμπάμα, στις ΗΠΑ, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο. 

Με προορισμό τις ΗΠΑ αναχώρησε ο Καβαλιώτης πρωταθλητής του παρκούρ Μίμης Θεοδωρίδης, προκειμένου να συμμετάσχει στους Παγκόσμιους Αγώνες (World Games) που θα διεξαχθούν στο Μπέρμιγχαμ της Αλαμπάμα.

Κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα freestyle, στο παγκόσμιο κύπελλο παρκούρ του Μονπελιέ.

Ιδανικό ξεκίνημα έκανε ο Μίμης Θεοδωρίδης στο παγκόσμιο κύπελλο παρκούρ του Μονπελιέ, όπου πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του αγωνίσματος freestyle με την κορυφαία επίδοση του προκριματικού.

Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση εκτός συνόρων ετοιμάζεται να κάνει για φέτος, ο Καβαλιώτης αθλητής παρκούρ Μίμης Θεοδωρίδης. Ο Μίμης μαζί με τους Μάριο Ξέρρα και τον Ελβίντ Ταφίλι, θα πάρουν μέρος στο παγκόσμιο κύπελλο του Μονπελιέ της Γαλλίας, από τις 27 έως τις 29 Μαΐου.

Ο Καβαλιώτης πρωταθλητής παρκούρ, Μίμης Θεοδωρίδης το καλοκαίρι θα συμμετέχει στο World Games των ΗΠΑ.

Στους καλύτερους αθλητές παρκουρ του κόσμου συγκαταλέγεται ο Καβαλιώτης, Μίμης Θεοδωρίδης ο οποίος στον παγκόσμι

Αναμφίβολα το να ασχολείσαι με τον αθλητισμό υπό οποιαδήποτε μορφή είναι κάτι που σε γεμίζει και φροντίζει για την διατήρηση ενός καλού επιπέδου φυσικής κατάστασης.

Στους καλύτερους 18 αθλητές παρκουρ του κόσμου συγκαταλέγεται ο Καβαλιώτης, Μίμης Θεοδωρίδης ο οποίος στον παγκόσμιο διαγωνισμό freerunning που διεξήχθη στον Πειρα