Μέτρα αστυνόμευσης

Συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης 25 Φεβρουαρίου ιδιοκτήτης επιχείρησης στη Θάσο για παραβίαση των μέτρων κατά της μη λειτουργίας καταστημάτων στο πλαίσιο της εφαρμογής των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Αυστηρότερους ελέγχους για την τήρηση των μέτρων κυρίως στους εργασιακούς χώρους, ανακοίνωσε ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης μετά τη σύσκεψη στο Μαξίμου.

Πράσινο φως σε μετακίνηση για κυνήγι και ψάρεμα, δίνεται με τα αναθεωρημένα μέτρα του lockdown, τα οποία δημοσιεύτηκαν σε ΦΕΚ. Τα μέτρα θα είναι σε ισχύ μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2021.

«Από τις 6 το πρωί της Δευτέρας 23ης Μαρτίου, από αύριο δηλαδή, ισχύει απαγόρευση κάθε άσκοπης κυκλοφορίας και μετακίνησης πολιτών σε ολόκληρη την επικράτεια» δήλωσε ο πρωθυπουργός στο μήνυμα του.

Η Ελληνική Αστυνομία, ενόψει των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών και των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 26ης Μαΐου 2019, έχει εκπονήσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσεων για την εφαρμογή αυξημένων μέτρων οδικής ασφάλειας, σε όλη την επικράτεια