Μετωπικά διόδια

Σαν σήμερα στις 31 Μαΐου του 2018 το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας συνεδρίαζε επάνω στην Εγνατία Οδό στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στην εταιρεία πως σύσσωμη η Καβάλα ήταν αντίθετη στην κατασκευή μετωπικού σταθμού διοδίων έξω από την πόλη.

Ολοκληρώθηκε το έργο κατασκευής μετωπικών διοδίων στην Εγνατία οδό στο ύψος της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων (ΒΦΛ).

Σε λειτουργία τέθηκαν οι μετωπικοί σταθμοί διοδίων Καβάλας και καθορίστηκαν νέες χρεώσεις για τους σταθμούς Μουσθένης και Ιάσμου της Εγνατίας οδού.

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Νοεμβρίου  στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, με θέμα την κατασκευή πλευρικών διοδίων στα Άσπρα Χώματα και στον κόμβο της Γαληψού

Με απόφαση που εξέδωσε σήμερα Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018 το Ειρηνοδικείο Καβάλας, αναφορικά με τη διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων, δικαιώνεται η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ και κατ’ επέκταση ο Δήμος Καβάλας. 

Ο Βουλευτής Ν. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, κατέθεσε σήμερα στη Βουλή, Επίκαιρη Ερώτηση προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη, σχετικά με το νέο μετωπικό σταθμό διοδίων της Εγνατίας Οδού, στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας.

γράφει ο

Νίκος Χατζηγιοβανάκης