Λιμεναρχείο

Συγκεκριμένα, είχε υποβληθεί έγκληση στις 11 Δεκεμβρίου 2023 για περιστατικό κλοπής εντός Ε/Γ-Α/Ψ σκάφους το οποίο ελλιμενιζόταν στο κεντρικό λιμάνι της Καβάλας.

35χρονος ναυτικός τραυματίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής 25 Φεβρουαρίου 2024 στο αγκυροβόλιο της Νέας Καρβάλης Καβάλας. 

Απόφαση για προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην χερσαία ζώνη λιμένα Καβάλας ανακοίνωσε το λιμεναρχείο.

Στη σύλληψη τριών ημεδαπών ηλικίας 51, 34, 32, καθώς και μιας 36χρονης αλλοδαπής προχώρησαν το μεσημέρι της Τρίτης 14 Νοεμβρίου οι Λιμενικές Αρχές στη Θάσο για παράνομη αλίευση.

Ανακοινώνεται ότι θα διεξαχθεί ο αγώνας «End Season Sailing Trophy 2023», του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Βορείου Αιγαίου, στη θαλάσσια περιοχή Κεραμωτής (ν. Θασοπούλα).

Μία τεράστια ελληνική σημαία επιφάνειας 100 τ.μ. και βάρους 50 κιλών τοποθετήθηκε στην οδό Εθνικής Αντίστασης στην Καβάλα με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Προκήρυξη διαγωνισμού απευθείας κατάταξης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής ειδικότητας Οικονομικού έτους 2023, ανακοίνωσε το λιμενικό.

Το ανθρώπινο δυναμικό του ΕΚΑΒ Καβάλας αλλά και των γύρω περιοχών ευχαριστεί ο βουλευτής Καβάλας, Γιάννης Πασχαλίδης.

Ο 35χρονος από το Μπάνσκο, ο οποίος την Παρασκευή κατέβασε την ελληνική σημαία από την προβλήτα της Καβάλας και τοποθέτησε τη βουλγαρική στη θέση της, μεταφέρθηκε σε ψυχιατρείο μετά από επιμονή του πατέρα του.

Το Δ.Λ.Τ.Θ, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, προχώρησε στην διαγράμμιση των χώρων επιβίβασης και αποβίβασης στις εγκαταστάσεις των λιμένων του Λιμένα και του Πρίνου Θάσου.

Σε κατασχέσεις ναρκωτικών ουσιών προχώρησαν οι λιμενικές αρχές στο λιμάνι της Καβάλας στο πλαίσιο συστηματικών ελέγχων που έγιναν στα λιμάνια της χώρας από τις 24 έως τις 30 Ιουλίου.

Επίσημες ανακοινώσεις για τις δύο περιπτώσεις τραυματισμού στη Γκιόλα στη Θάσο, την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Ιουλίου εξέδωσε το λιμεναρχείο.

Για το παράνομο πλανόδιο εμπόριο και την εκμετάλλευση ανηλίκων συζήτησαν οι Επαγγελματίες Καβάλας με τη δημοτική αστυνομία και το λιμεναρχείο σε συνάντηση τους.

Τραυματίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 12 Ιουλίου 2023, στη Θάσο ένας 55χρονος κατά τη διαδικασία αποκόλλησης σκάφους.

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε το Λιμεναρχείο για τον θάνατο της 51χρονης τουρίστριας στη Θάσο το μεσημέρι της Τρίτης 27 Απριλίου 2023.

Αναφορές για ψαρά που ψάρευε με ψαροντούφεκο στο εμπορικό λιμάνι Φίλιππος Β’ δέχτηκε το Λιμεναρχείο Καβάλας.

Έναν 52χρονο συνέλαβαν, τα ξημερώματα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Καβάλας, για αλιεία, με σκοπό την πώληση και την εμπορία, δίθυρων μαλακίων (οστράκων) του είδους «Τελίνα» (Donax Trunculus), το σύνολο των οποίων ήταν υπολειπομένων διαστάσεων.

Μηχανική βλάβη παρουσιάστηκε στο πλοίο ''AQUA BLUE'' κατά την εκτέλεση βραδινού δομολογίου του από το Λαύριο για Αι Στράτη - Λήμνο – Καβάλα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στην παραλιακή οδό Εθνικού Σταυρού Καβάλας, όταν δίκυκλο όχημα με οδηγό 20χρονο παρέσυρε 53χρονη πεζή, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της.

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου, η Λιμενική Αρχή Θάσου, για προσάραξη Ε/Π - Τ/Ρ - Ι/Φ σκάφους σε αβαθή, στην είσοδο του λιμένα Λιμεναριών ν. Θάσου, με τρεις (03) αλλοδαπούς επιβαίνοντες.

Σελίδες