λιμάνι

Αισιόδοξος ότι σε βάθος χρόνου θα προκύψει εκτίναξη επιδόσεων και αποτελεσμάτων μετά την υπο-παραχώρηση του λιμένα Φίλιππος Β’ ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΚ Άγγελος Βλάχος.

Eγκρίθηκε η σύμβαση Υπό-Παραχώρησης του δικαιώματος χρήσης, λειτουργίας, συντήρησης και εκμετάλλευσης ενός σταθμού πολλαπλών χρήσεων σε τμήμα του λιμανιού Φίλιππος Β΄. 

Η κακοκαιρία αναμένεται τις επόμενες ώρες να χτυπήσει με ακόμη μεγαλύτερη σφοδρότητα.

Στο λιμάνι της Καβάλας συγκρούστηκαν δύο σκάφη μεταξύ τους το απόγευμα του Σαββάτου 26 Αυγούστου 2023.

Νέος χώρος στάθμευσης δημιουργείται στο κεντρικό λιμάνι της Καβάλας μετά από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας.

Το Δ.Λ.Τ.Θ, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, προχώρησε στην διαγράμμιση των χώρων επιβίβασης και αποβίβασης στις εγκαταστάσεις των λιμένων του Λιμένα και του Πρίνου Θάσου.

Η βουλγαρική πρεσβεία χαρακτήρισε ως λυπηρή και παράνομη τη συμπεριφορά του 35χρονου που κατέβασε την ελληνική σημαία από το λιμάνι της Καβάλας.

Είχε και συνέχεια η υπόθεση με τον Βούλγαρο που κατέβασε την ελληνική σημαία στο λιμάνι της Καβάλας και ύψωσε τη βουλγαρική. 

Την Παρασκευή (04/08), μέλη του πληρώματος του "AKRA PRINOS" (σκάφος που μεταφέρει εργαζόμενους στην εξέδρα των πετρελαίων της Καβάλας), είδαν έναν άντρα να έχει “κατεβάσει” την ελληνική σημαία και να έχει υψώσει τη βουλγαρική στο λιμάνι της Καβάλας.

Ανοιχτή επιστολή διαμαρτυρίας προς Οργανισμό Λιμένος Καβάλας, τον δήμο Παγγαίου, το Εμπορικό Επιμελητήριο Καβάλας, και τον ΟΕΒΕ Καβάλας στέλνει ο Σύλλογος Επαγγελματιών Νέας Περάμου.

Το κρουαζιερόπλοιο «MS Sirena», που έφτασε στο λιμάνι της Καβάλας το πρωί του Σαββάτου 15 Ιουλίου 2023, βιντεοσκόπησε από ψηλά ο Simon Kranz.

Τραυματίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 12 Ιουλίου 2023, στη Θάσο ένας 55χρονος κατά τη διαδικασία αποκόλλησης σκάφους.

Την βραδινή άφιξη του κρουαζιερόπλοιου «Νήσος Σάμος» στο Λιμάνι της Καβάλας βιντεοσκόπησε ο Τρύφωνας Κατσιούρας.

Την Τρίτη (06/06) αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι της Καβάλας το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο “Seabourn Encore” της Seabourn Cruise Line.

Την ταυτόχρονη υποδοχή, για πρώτη φορά, δύο κρουαζιερόπλοιων οργανώνει για την Κυριακή (04/06) το λιμάνι της Θεσσαλονίκης σε δύο διαφορετικούς Επιβατικούς Σταθμούς.

Φωτογραφίες του Κώστα Σαραϊδάρη μας παρουσιάζουν από ψηλά τα δύο κρουαζιερόπλοια που έφτασαν στο λιμάνι της Καβάλας την Παρασκευή (26/05), φέρνοντας μαζί τους περισσότερους από 2000 επισκέπτες.

Νωρίς νωρίς το πρωί της Δευτέρας 22 Μαΐου 2023, αναμένεται στο κεντρικό λιμάνι της Καβάλας το κρουαζιερόπλοιο Star Flyer.

Το νέο βίντεο του Simon Kranz μας δείχνει το κρουαζιερόπλοιο MS Riviera που ήρθε την Παρασκευή (12/05) στην Καβάλα.

Επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 3 Μαΐου 2023, μεταξύ εκπροσώπου ναυτιλιακής εταιρείας και ενός υπαλλήλου μιας άλλης ναυτιλιακής εταιρείας στο λιμάνι της Κεραμωτής. 

Κατέπλευσε το βράδυ του Σαββάτου 8 Απριλίου 2023 στο λιμάνι της Καβάλας το κρουαζιερόπλοιο «ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ» της Hellenic Sea Ways.

Σελίδες