Λάμπρος Λαμπρινίδης

Ο δημοτικός σύμβουλος Θάσου, Λάμπρος Λαμπρινίδης, έκανε μία ανάρτηση, δημοσιεύοντας και κάποιες φωτογραφίες, θυμίζοντας πως παλαιότερα το νότιο τμήμα της Θάσου είχε ακτοπλοϊκή σύνδεση με την Καβάλα.

Ο δημοτικός σύμβουλος Θάσου και συνταξιούχος ναυτικός,  Λάμπρος Λαμπρινίδης, με φωτογραφίες του στα social media, μετά το παιχνίδι για την Α’ ΕΠΣ Καβάλας ανάμεσα σε ΑΕΚ Καβάλας και Αναγέννηση Λιμεναρίων, ανέδειξε την κακή κατάσταση που βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος στο Βερούλειο στάδιο.

Την απουσία του Λιμενικού από το λιμάνι του Πειραιά, την ώρα απόπλου του Blue Horizon στηλίτευσε, μιλώντας στον Ευριπίδη Ταρασίδη και στον KavalaNews 102,8 ο δημοτικός σύμβουλος Θάσου και συνταξιούχος του ΝΑΤ Λάμπρος Λαμπρινίδης.

Εδώ και χρόνια επιμένουμε στην αντιπλημμυρική θωράκιση. Στα Λιμενάρια από τα πέντε ρέματα έμεινε το ένα και αυτό το ένα είναι χαρακτηρισμένο στο ρυμοτομικό σχέδιο ως δρόμος. Ποιος επέτρεψε το ρέμα να γίνει δρόμος;», λέει στον KavalaNews 102.8 ο δημοτικός σύμβουλος Θάσου, Λάμπρος Λαμπρινίδης.

Άγνωστοι κατέστρεψαν ένα μέρος της εξωτερικής περίφραξης στο «Παλατάκι», στα Λιμενάρια Θάσου.