λακκούβες

Ο Δήμος Νέστου ιεραρχώντας τις προτεραιότητες για ασφαλή πρόσβαση στους παραλιακούς οικισμούς, έκανε σημαντικές παρεμβάσεις στο οδόστρωμα του παραλιακού δρόμου του οικισμού Αγιάσματος αλλά και εντός της τοπικής κοινότητας.

Δυο μέρες πριν τις εκλογές στο Δήμο Καβάλας είπαν να ρίξουν λίγο άσφαλτο για να μπαλώσουν δυο – τρεις λακκούβες στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου λίγο μετά την εκκλησία, ενώ τοποθέτησαν και παγκάκια.

Με τη φωτογραφική μηχανή στο χέρι μια μητέρα απαθανατίζει τα προβλήματα που υπάρχουν με την κατάσταση στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου Ανθή Καραγιάννη. Τις φωτογραφίες ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο facebook και ζητά από τους αρμοδίους να παρέμβουν πριν όπως επισημαίνει συμβεί κάποιο ατύχημα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που αναγκαζόμαστε να υποστούμε τις κακοτεχνίες που υπάρχουν στους δρόμους και προσπαθούμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να αποφύγουμε, είτε τις λακκούβες, είτε τα ανοιγμένα χαντάκια, είτε τα λοφάκια από έργα που δεν ολοκληρώθηκαν σωστά. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που εξαιτίας μιας τέτοιας κακοτεχνίας προκληθεί τροχαίο ατύχημα και το όχημά μας υποστεί μικρή ή μεγάλη ζημιά;