Με τίτλο «το κρασί που ωριμάζει στη θάλασσα» η εφημερίδα Welt αναφέρεται στις ομορφιές του νησιού της Θάσου προσεγγίζοντας ωστόσο κι ένα διαφορετικό θέμα εκτός από τις υπέροχες παραλίες και το φυσικό του κάλλος.
Ξεχωριστή θέση στο βιβλίο της Μαρίας Νέτσικα για τα ελληνικά κρασιά κατέχουν τα κρασιά του νομού Καβάλας, δηλαδή τα κρασιά με Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη (ΠΓΕ) «Καβάλ
Παύουν να φέρουν την ονομασία «made in Macedonia» που είχαν στις ετικέτες τους το κρασί και κάθε άλλο προϊόν της γειτονικής χώρας, από τη στιγμή που θα τεθεί σε ισχύ η «συμφωνία των Πρεσπών», υπογρ
Επιστολή στον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο στέλνει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δράμας Στέφανος Γεωργιάδης μεταφέροντας την αγωνία των οινοποιητικών επιχειρήσεων του νομού μετά την απόφασ