κρασί

Ο Ευθύμης Αποστολίδης που μαζί με την αδελφή του Βασιλική, τρίτη γενιά μιας οικογενειακής οινοποιητικής επιχείρησης στο Διαλεχτό του δήμου

Τα τελευταία χρόνια είναι γεγονός πως η οινοποίηση παρουσιάζει μια θεαματική τεχνολογική άνθηση επιτρέποντας τη δημιουργία εξαιρετικής ποιότητας κ

Με τίτλο «το κρασί που ωριμάζει στη θάλασσα» η εφημερίδα Welt αναφέρεται στις ομορφιές του νησιού της Θάσου προσεγγίζοντας ωστόσο κι ένα διαφορετικό θέμα εκτός από τις υπέροχες παραλίες και το φυσικό του κάλλος.

Το Κτήμα Συμεωνίδη τα τελευταία χρόνια έχει στραφεί στην μεγάλη αγορά κρασιών της Αμερικής με επιτυχία.

 

Την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους γύρω από τον αμπελώνα της περιοχής του Παγγαίου και τις τοπικές οινικές ποικιλίες, αλλά και να βελτι

Ξεχωριστή θέση στο βιβλίο της Μαρίας Νέτσικα για τα ελληνικά κρασιά κατέχουν τα κρασιά του νομού Καβάλας, δηλαδή τα κρασιά με Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη (ΠΓΕ) «Καβάλ

Παύουν να φέρουν την ονομασία «made in Macedonia» που είχαν στις ετικέτες τους το κρασί και κάθε άλλο προϊόν της γειτονικής χώρας, από τη στιγμή που θα τεθεί σε ισχύ η «συμφωνία των Πρεσπών», υπογρ

Επιστολή στον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο στέλνει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δράμας Στέφανος Γεωργιάδης μεταφέροντας την αγωνία των οινοποιητικών επιχειρήσεων του νομού μετά την απόφασ