Kourtidis Group

Με δυναμική παρουσία, ο ελληνικός όμιλος εταιρειών Κουρτίδη συμμετείχε για πρώτη φορά ως εκθέτης στη διεθνή έκθεση MIPIM, που διοργανώθηκε από τις 12 έως τις 15 Μαρτίου στις Κάννες της Γαλλίας.

Σπουδαία διάκριση για έναν όμιλο εταιρειών από τη Βόρεια Ελλάδα.

Προχωρά η διαδικασία για τη μεγάλη τουριστική επένδυση στο Costa Ofrynio, στην Καβάλα, καθώς εκδόθηκε η οικοδομική άδεια για το πρώτο ξενοδοχείο της επένδυσης.

Σε ένα μικρό θεματικό κήπο έχει μεταμορφώσει ο όμιλος εταιρειών Κουρτίδη τον προαύλιο χώρο των κεντρικών του γραφείων, στην Παραλία Οφρυνίου Καβάλας, γεμάτο με εντυπωσιακά τέρατα της Ελληνικής μυθολογίας.

Την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Ιουνίου, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε το 21ο Πανελλαδικό Συνέδριο της RE/MAX.

Ένα ιδιαίτερο πανελλήνιο βραβείο απέσπασε η κτηματομεσιτική εταιρεία RE/MAX Choice, μέλος της Kourtidis Group, σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από την Ένωση Μεσιτών Ακινήτων Πιστοποιημένων Πραγματογνωμόνων Ελλάδος. 

Την Τρίτη 2 Μαΐου, στο Chiotes Hall στη Νέα Υόρκη, η Kourtidis Group και η RE/MAX Choice πραγματοποίησαν εκδήλωση με τίτλο “Invest in Greece” με προσκεκλημένους Ελληνοαμερικανούς και Αμερικανούς επιχειρηματίες, επενδυτές και ανθρώπους του real estate.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, στο Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 22 Ιανουαρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Kourtidis Group.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, στο Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 22 Ιανουαρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Kourtidis Group.

Ο όμιλος Κουρτίδη είχε επετειακό συνέδριο για τα δέκα χρόνια από την ίδρυση του, με θέμα τη δύναμη των στόχων.

Την προηγούμενη Δευτέρα, εκπρόσωποι και ιδιοκτήτες μεγάλων γραφείων Real Estate  από την Αμερική, μέλη του National Association of Realtors, βρέθηκαν στην Παραλία Οφρυνίου Καβάλας, όπου και φιλοξενήθηκαν από τον όμιλο εταιρειών Κουρτίδη.

Τη νέα επένδυσή του με την επωνυμία The Dolphin στο Περιγιάλι της Καβάλας, παρουσίασε ο όμιλος εταιρειών Κουρτίδη.

Πρόκειται για το έργο που αφορά στην ανακατασκευή της βιοτεχνίας «Δελφίνι» στο Περιγιάλι, έκτασης 8.900 τ.μ και τη μετατροπή του σε 61 πολυτελή διαμερίσματα.

1η στην Ελλάδα σε αγοραπωλησίες η RE/MAX Choice του ομίλου εταιρειών Κουρτίδη

Την πρόθεσή του να φιλοξενήσει ορισμένες οικογένειες από την Ουκρανία σε σπίτια που διαχειρίζεται και να προσφέρει μάλιστα στα εν

Ένα ακόμη μεγάλο έργο σχεδιάζεται από τον όμιλο εταιρειών Κουρτίδη. Ένα έργο σπουδαίο, με ευρωπαϊκές προδιαγραφές, που θα φέρει και αυτό την υπογραφή της Oiko Kourtidis, της κατασκευαστικής μας εταιρείας, και «ακούει» στο όνομα Δελφίνι.