Κορίνα Χιώτη Πρασά

Με την συμμετοχή 300 μαθητών με 16 παραστάσεις από 22 σχολεία ανοίγει η αυλαία της 3ης γιορτής μαθητικού θεάτρου που θα διαρκέσει από τη Δευτέρα 14 Μαΐου έως την Παρασκευή 8 Ιουνίου στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου.

Η Πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας κα Κορίνα Χιώτη-Πρασσά συναντήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 20 Μαρτίου, στα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, με τους εθελοντές των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου κατά τη διάρκεια της χειμερινής θεατρικής περιόδου.

Πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 5 Μαρτίου η τελετή παράδοσης – παραλαβής στο ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας. Ο πρώην πρόεδρος Πέτρος Πετρόπουλος παρέδωσε τα καθήκοντά του στη νέα πρόεδρο Κορίνα Χιώτη – Πρασσά, έπειτα από την πρόσφατη απόφαση της δημάρχου Καβάλας σχετικά με τους αντιδημάρχους και τους προέδους των Νομικών Προσώπων του Δήμου.

Την παραίτησή της προς τη δήμαρχο Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα, υπέβαλε η αντιδήμαρχος καθαριότητας, Κορίνα Χιώτη Πρασσά πριν από μερικές ημέρες. Η παραίτησή της έγινε δεκτή από τη δήμαρχο ωστόσο όπως τόνισε η ίδια, μιλώντας στο Κόκκινο Καβάλας και στον Κώστα Φιλίδη,

Το μεσημέρι της Τετάρτης 7/9/2016, στο γραφείο της στο Δημαρχείο, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας & Πολιτιστικών Δράσεων, κ. Κυριακή Χιώτη -Πρασσά, δέχθηκε τρεις νέους στην ηλικία δημοσιογράφους, η μία με καταγωγή (από την μητέρα της) από την Καβάλα, και οι άλλοι δύο, από το μακρινό Μπαχρέιν