Κοκκινόχωμα

Μία ιδιαίτερη εκδήλωση-γιορτή θα διοργανώσει το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος το βράδυ της Τετάρτης (23/08), στο δημοτικό σχολείο του Κοκκινοχώματος. 

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Κοκκινοχώματος διοργανώνει την 15η γιορτή Πίτας, το Σάββατο 5 Αυγούστου 2023 και ώρα 20:30 μ.μ στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Κοκκινοχώματος. 

Εκδήλωση μνήμης για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου διοργανώνει ο Μορφωτικός Σύλλογος Κοκκινοχώματος.

Το Πάσχα αποκτά μια ιδιαίτερα παραδοσιακή αίσθηση, καθώς τις ημέρες αυτές αναβιώνουν ήθη και έθιμα που έχουν τις ρίζες τους στα βάθη του χρόνου.

H παράταξη Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία με ανακοίνωση της κάνει γνωστή την ερώτηση που θα θέσει στο επόμενο περιφερειακό συμβούλιο της ΠΑΜΘ. Η παράταξη αναφέρει χαρακτηριστικά “γιατί έκλεισε το δημόσιο ΚΤΕΟ στο Κοκκινόχωμα Καβάλας; Αδιαφορία ή ανικανότητα της Διοίκησης της Περιφέρειας στην Καβάλα;”

Στη συγγραφή βιβλίου για τη δημιουργία βιβλίου αποφάσισε να προβεί ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κοκκινοχώματος

Το πρωί της Τρίτης (31/01) άρχισαν εργασίες στην πλατεία Κοκκινοχώματος από το Δήμου Παγγαίου έτσι ώστε να βελτιωθεί η εικόνα της.

Η Κική Δημοσθενίδου τόλμησε να βγάλει την…τέχνη της από την οικογενειακή κουζίνα, φτιάχνοντας το δικό της εργαστήριο με μαρμελάδες κ

Μετά από δύο χρόνια απουσίας, το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός του Κοκκινοχώματος μας είναι ξανά εδώ .
 

Στη φάρμα του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας υποδέχτηκε ο Βασίλης Καρράς τους Unboxholics, τους έστρωσε στο μάζεμα της ελιάς και το βίντεο στο κανάλι τους στο YouTube έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες.

 

Φωτιά ξέσπασε το πρωί της Κυριακής σε εργοστάσιο ξυλείας στο Κοκκινόχωμα του Δήμου Παγγαίου από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. 

 

Την πρώτη εθελοντική αιμοδοσία για το 2021 θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοκκινοχώματος, την Κυριακή 24/1 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Κοκκινοχώματος από τις 9:00 έως τις 14:00. 

Πέθανε το βράδυ της Τετάρτης 25 Νοεμβρίου 2020 σε ηλικία μόλις 63 ετών, ο τέως νομάρχης Καβάλας Θόδωρος Καλλιοντζής. 

 

Το βιβλίο του Χάρη Τσιρκινίδη «Κόκκινο Ποτάμι» στο οποίο βασίστηκε η ομώνυμη τηλεοπτική σειρά του Open, παρουσιάζεται τ