ΚΟΙΣΠΕ

Την Παρασκευή (04/08), ο Διευθυντής Ψυχικής Υγείας του Υπουργείου Υγείας, Αντώνης Κουφάκης, επισκέφτηκε τα γραφεία του ΚΟΙΣΠΕ Καβάλας και συναντήθηκε με τους εκπροσώπους του συνεταιρισμού. 

Λόγο για τις “Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις” κάνει ο Χρήστος Ποτόλιας

Στόχος η ψυχοκοινωνική αποκατάσταση και η εργασιακή ένταξη και επανένταξη ευάλωτων και ευπαθών κοινωνικά ομάδων, συμπεριλαμβανομένου των Ατόμων με Αναπηρία.

Πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019 και ώρα 17:30, στο Αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, με μεγάλη επιτυχία, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του ΚΟΙΣΠΕ Καβάλας.

Η Δ.Ε.Υ.Α.Καβάλας σε συνεργασία με το Κοι. Σ.Π.Ε. ανακοινώνει την έναρξη του προγράμματος:  Η ΔΕΥΑΚ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ! Για τη διευκόλυνση των κατοίκων της Καβάλας και των Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων θα μεταβούν επί τόπου συνεργεία της Επιχείρησης, στις παρακάτω ημέρες και ώρες, ώστε...

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε σήμερα, Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017, το Πρόγραμμα "ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ" από τον ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΜΕΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ (ΚΟΙ.Σ.Π.Ε. Καβάλας) με το 2ο και το 7ο Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία Καβάλας.