κέντρα υγείας

Είκοσι τρεις συνδικαλιστικές Οργανώσεις υπογράφουν ψήφισμα κατά της αναστολής λειτουργίας περιφερειακών ιατρείων και Κέντρων Υγείας στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

 

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστου Μέτιου, επιπλέον πόροι ύψους 1.087.392 ευρώ διατίθενται από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας στα Κέντρα Υγείας της Περιφέρειας.

Αρκετές δυσλειτουργίες έχουν εντοπιστεί κατά την πρώτη μέρα αιτήσεων για εμβολιασμό των ηλικιωμένων άνω των 85 ετών. Πολίτες του Νέστου και της Θάσου κατά την υποβολή της αίτησης έχουν λάβει μήνυμα για να εμβολιαστούν στην Ελευθερούπολη.

 

Την ανάγκη για δημιουργία Ογκολογικής Κλινικής και Ακτινοθεραπευτικού Εργαστηρίου στο Νοσοσκομείο Καβάλας αλλά και δημιουργία ΕΚΑΒ στη Θάσο έθεσε υπόψιν συνεργάτη του υπουργού Υγείας ο πρώην βουλευτής Καβάλας της ΝΔ Γιάννης Πασχαλίδης...

Ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής 27 Μαρτίου η παράδοση των 21 καινούργιων ασθενοφόρων οχημάτων, μάρκας MERCEDES-BENZ, η αγορά των οποίων χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ, που θα καλύψουν τις ανάγκες των Κέντρων Υγείας εποπτείας της 4ης Δ.Υ.Πε. Μακεδονίας Θράκης...