Κατάθεση στεφάνων

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, μαθητές σχολείων της Καβάλας, χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς στον Δημοτικό Κήπο, ενώ έγινε και κατάθεση στεφάνων, την Παρασκευή (22/03).

Tο πρόγραμμα Εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023, ανακοίνωσε η αντιπεριφέρεια Καβάλας.

Το πρωί της Πέμπτης (29/06), στο Ηρώο της Καβάλας στο Δημοτικό Κήπο, έγινε η επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των πεσόντων του απελευθερωτικού αγώνα, παρουσία αρχών και φορέων της Καβάλας και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Το πρωί της Τρίτης (09/05) έγιναν εορταστικές εκδηλώσεις για τους Εθνικούς αγώνες και την Εθνική Αντίσταση κατά του ναζισμού και του φασισμού στην Καβάλα.

Κορυφώθηκαν το πρωί της Κυριακής 16 Οκτωβρίου 2022 οι εκδηλώσεις προς τιμήν των Ηρώων του Μακεδονικού αγώνα, με αφορμή την επέτειο του Μακεδονικού αγώνα.

Εκδήλωση μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή (23/5) στο μνημείο του «Ακρίτα του Πόντου», στην Κα

Η Καβάλα τίμησε την Εθνική Αντίσταση και τους Εθνικούς Αγώνες κατά του ναζισμού και του φασισμού την Κυριακή (9/

Υπό την αυστηρή επιτήρηση ανδρών της Αστυνομίας εργατικά σωματεία της Καβάλας, σύλλογοι και παρατάξεις, τίμησαν την επέτειο του Πολυτεχνείου με συγκέντρωση στην πλατεία Καπνεργάτη.

 

Η καθιερωμένη κατάθεση στεφάνων με αφορμή τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου από τους σημαιοφόρους και τους παραστάτες των σχολείων της Καβάλας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 25 Οκτωβρίου στο δημοτικό κήπο.

Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων τελέστηκε στις 11:00 το πρωί της Παρασκευής 29 Ιουνίου 2018, στο Ηρώο της πόλης με αφορμή την διπλή εορτή της Καβάλας.