ΚΑΠΗ

Οι μαθητευόμενοι του τμήματος Κομμωτικής Τέχνης και Ποδολογίας του ΙΕΚ-ΔΥΠΑ Καβάλας, επιμελήθηκαν την κόμμωση και την φροντίδα χεριών και ποδιών, των μελών του Γ΄ ΚΑΠΗ Καβάλας, στα Ποταμούδια. 

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των γυναικών στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Παρασκευής 8 Μαρτίου στα ΚΑΠΗ του Δήμου Καβάλας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Πρακτική άσκηση έκαναν μαθητευόμενοι του τμήματος κομμωτικής και ποδολογίας του ΙΕΚ Δ.Υ.Π.Α. Καβάλας, στα ΚΑΠΗ του Δήμου Καβάλας.

Τα ΚΑΠΗ και τον Σκακιστικό όμιλο Καβάλας επισκέφθηκε την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023, η υποψήφια δήμαρχος Καβάλας, Αναστασία Ιωσηφίδου.

Με αφορμή τον εορτασμό των Παγκόσμιων Ημερών της Μητέρας και του Πατέρα, τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Καβάλας, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μία βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και γευστικά εδέσματα στο Πάρκο Φαλήρου το βράδυ την Τρίτης 20 Ιουνίου.

Ανακοίνωση για την επίσκεψη του δημάρχου Καβάλας, Θεόδωρου Μουριάδη στα ΚΑΠΗ εξέδωσε ο Δήμος Καβάλας

Την Τρίτη (28/02) ο Δήμος Καβάλας τίμησε τη μνήμη της Ξανθίππης Σαμέρκα στο Β' ΚΑΠΗ του Βύρωνα.

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, έκοψε το βράδυ της Τρίτης 3 Ιανουαρίου 2023 την πρωτοχρονιάτικη πίτα των μελών των ΚΑΠΗ του Δήμου Καβάλας.

Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του Πολιτιστικού Συλλόγου του Αγίου Λουκά θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022.

Το σπίτι της στη συνοικία της Παναγίας δωρίζει η διεθνής αθλήτρια και ζωγράφος, κ. Καίτη Χουπουρίδου, στον Πολιτιστικό Σύλλογο «Το Κάστρο».

Ο Δήμος Καβάλας τίμησε την Τρίτη 4 Οκτωβρίου τα περήφανα γηρατειά, διοργανώνοντας εκδηλώσεις σε όλα τα ΚΑΠΗ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων (1 Οκτωβρίου).

Από την ερχόμενη Τρίτη 15 Μαρτίου θα επαναλειτουργήσουν τα Κ.Α.Π.Η.

Στο πλαίσιο επαναλειτουργίας των ΚΑΠΗ του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη-Προσχολική Αγωγή Καβάλας» σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 1η Μαρτίου 2022, με πρωταρχικό γνώμονα την ασφάλεια και προστασία της υγείας των ηλικιωμένων, θα ανοίξουν τα τέσσερα ΚΑΠΗ αρχικά, (Ν. Καρβάλης, Κρηνίδων, Αγ. Λουκά και Ποταμουδίων) και σε σύντομο χρονικό διάστημα τα υπόλοιπα. 

Το Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωνικής Αλληλεγγύης - Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Καβάλας, έχοντας υπόψη το γεγονός ότι τα ΚΑΠΗ βρίσκονται σε αναστολή λειτουργίας, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ.: 2 ΦΕΚ 1/Β/2-1-2021, για τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας

Από τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020 τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Καβάλας, επικοινωνώντας με το ΚΑΠΗ της περιοχής τους, από τις 07:30 έως τις 11:00, μπορούν να συνταγογράφουν τα φάρμακα τους στα Δημοτικά Ιατρεία

Το Ν.Π.Δ.Δ. “Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη-Προσχολική Αγωγή Καβάλας”, ανακοινώνει ότι διευρύνει τη λειτουργία του ''Βοήθεια στο Σπίτι'' με χρήστες συμπολίτες μας, οι οποίοι δεν έχουν τη δυνατότητα μετακίνησης ή κάλυψης των αναγκών τους από οικογενειακό ή γειτονικό περιβάλλον

Επτά νέα κρούσματα του κοροναϊού καταγράφηκαν στην Ελλάδα τις τελευταίες ώρες (απόγευμα Κυριακής 8/3/2020) ανεβάζοντας έτσι τον συνολικό αριθμό ασθενών στους 73.   

 

Το Γεν. Νοσοκομείο Καβάλας συνεχίζει και φέτος  τη συνεργασία του  με το Δήμο Καβάλας και ιδιαίτερα με το Ν.Π Δημοτικής Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής, πραγματοποιώντας δωρεάν προληπτικό έλεγχο ακοής στα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Καβάλας.

Σας ενημερώνουμε ότι τα ΚΑΠΗ του Δήμου Καβάλας οργανώνουν εκδήλωση, με αφορμή το καθιερωμένο τσούγκρισμα των αυγών και τον εορτασμό της γιορτής «Μητέρας-Πατέρα», στις αίθουσες των ΚΑΠΗ σύμφωνα με τ

Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 10:00-16:00 το Εργαστήριο του Αη Βασίλη στην Κεντρική Πλατεία (Ελευθερίας) Καβάλας φιλοξενεί τις Χριστουγεννιάτικες Γιορτές των ΚΑΠΗ του Δήμου Καβάλας.

Τα Κ.ΑΠ.Η.του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη - Προσχολική Αγωγή Καβάλας», θα πραγματοποιήσουν την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018, εορταστικό γλέντι, στον προαύλιο χώρο του Δ΄ Τμήματος Κ.Α.Π.Η. Αγ. Λουκά, στα πλαίσια του εορτασμού των γιορτών «Πατερά-Μητέρας»

Η Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη επίσκεψη στα Κ.Α.Π.Η.του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη – Προσχολική Αγωγή Καβάλας» για το τσούγκρισμα των αυγών, στο πλαίσιο των εορτών του Πάσχα.

Ο Μάκης Παπαδόπουλος μαζί με τη δημοτική σύμβουλο Κατερίνα Ιωαννίδου επισκέφθηκαν την Τετάρτη 4 Μαΐου 2016 τα ΚΑΠΗ του Δήμου Καβάλας στη Ν. Καρβάλη, το Χαλκερό, το Σούγιολου και τα Ποταμούδια, για να ανταλλάξουν ευχές με τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας και να τσουγκρίσουν κόκκινα αυγά..

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ''Η γιαγιά μου η chef..'' στο ΚΑΠΗ Χρυσούπολης όπου τα μέλη του διαγωνίστηκαν στη ζαχαροπλαστική με δημιουργίες που έκαναν τους ''γευσιγνώστες'' να δυ

Σελίδες