Ιορδάνης Παπαντίδης

Πρόσφατο γαλάζιο "πηγαδάκι" στο οποίο ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ο τόπος της ζωής μας» Μάκης Παπαδόπουλος συντρώει στην περιοχή των Σφαγείων με τους πρώην βουλευτές τής ΝΔ Γιώργο Καλαντζή και Μίμη Χριστοφιλογιάννη.

Μιλώντας στον KavalaNews 102,8 ο κ. Παπαντίδης τόνισε πως στηρίχθηκε η υποψηφιότητα του από τα στελέχη της περιφέρειας. Ερωτηθείς για τα σενάρια εκλογών απάντησε πως πιστεύει τον πρωθυπουργό που είπε ότι οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2023.

Την εκλογή του στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ κατάφερε το στέλεχος του κόμματος Ιορδάνης Παπαντίδης (φωτογραφία) από την Καβάλα. Το γεγονός σχολιάζεται με ενθουσιασμό από μέλη της ΝΔ στην περιοχή μιας και η εκλογή στελεχών από την περιφέρεια.

Με την εκλογή της νέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή (8/5), το 14ο

Παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος ο Ιαρδάνης Παπαντίδης με επιστολή που απέστειλε σήμερα Τρίτη 22 Ιανουαρίου προς τη δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα και επικεφαλής της παράταξης με την οποία εκλέχθηκε.

Την Τρίτη 22 Μαΐου 2018 συνεδρίασε για πρώτη φορά η νέα ΝΟΔΕ Καβάλας τής ΝΔ, υπό τη νέα της σύνθεση που προέκυψε μετά τις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, η ΝΟΔΕ συγκροτήθηκε σε Σώμα και ανατέθηκαν αρμοδιότητες.