ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Πάνω από 300 φορτίσεις σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα πραγματοποιήθηκαν από την 1η Αυγούστου μέχρι το τέλος Οκτωβρίου στους δύο σταθμούς φόρτισης που έχουν εγκατασταθεί στο Δήμο Παγγαίου.

Καβάλα και Κοζάνη «μονομαχούν» για τη μεγάλη επένδυση, με την πόλη της Ανατολικής Μακεδονίας να υπερτερεί σε ζήτημα υποδομών, όπως το λιμάνι.

Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Στήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, Enterprise Europe Network, σας ενημερώνει ότι, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας και η Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, Αλεξάνδρα Σδούκου, ανακοίνωσαν, την έναρξη του δεύτερου κύκλου του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά».

Ο Δήμος Καβάλας, στο πλαίσιο της προσπάθειας για την προώθηση των "καθαρών" μορφών μετακίνησης,  προχωρά στην εκπόνηση του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών

Ο Δήμος Παγγαίου είναι και επίσημα πλέον από τους πρώτους Δήμους,  ο οποίος παρέχει τη δυνατότητα φόρτισης ηλεκτρικού οχήματος, μετά την εγκατάσταση δύο μη

Δύο θέσεις στάθμευσης για τη φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων απέκτησε πρόσφατα το σούπερ μάρκετ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ στην Καβάλα. Πρόκειται για το μνημόνιο συνεργασίας που υπέγραψε η εταιρεία με τη ΔΕΗ για την παροχή υπηρεσιών ηλεκτροκίνησης.