Χρήστος Πριονίδης

Σε παραλία των Αμμόλοφων… κόλλησε μία παρέα από τη Θεσσαλονίκη. 

 

Οι κάτοικοι των Ελευθερών του Δήμου Παγγαίου μετρούν προβλήματα στις αγροτικές εγκαταστάσεις τους από κυνηγούς που πηγαίνουν στην περιοχή και πυροβολούν χωρίς μέτρο και προκαλούν ζημιές. 

Το γάμο που είχαν ονειρευτεί έκανε στην Καβάλα ένα ζευγάρι Γερμανών, στην περιοχή της Νέας Περάμου, δίπλα στο κύ

Η κακοκαιρία που πλήττει την περιφέρεια ΑΜΘ έφερε και τις πρώτες συνέπειες, με κατολίσθηση στη Νέα Ηρακλείτσα. 

 

Απομακρύνθηκαν από την παραλία της Νέας Περάμου το πρωί της Δευτέρας 6 Ιουλίου οι πακτωμένες ομπρέλες των κατοίκων της περιοχής από συνεργεία του Δήμου Παγγαίου μετά τη διορία που δόθηκε από την δημοτική αρχή

Σε τρίμηνη φυλάκιση, με τριετή αναστολή, καταδίκασε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Καβάλας τον δημοτικό σύμβουλο Παγγαίου, Χρήστο Πριονίδη, για όσα εκστόμισε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τον Ιούνη του 2018

Η πλήρης στήριξη που παρέχει με ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας στον Χρήστο Πριονίδη αναφορικά με το εμφυλιοπολεμικό παραλήρημα στο οποίο προέβη στο Δημοτικό Συμβούλιο Παγγαίου, αποκαλύπτει την κατρακύλα της Ν.Δ. και του προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

Στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που ζητά εξηγήσεις για τη στάση του δημοτικού συμβούλου Παγγαίου Χρήστου Πριονίδη (δείτε εδώ) απαντά η ΝΟΔΕ Καβάλας η οποία στηρίζει πλήρως το μέλος της. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ αναφέρει τα εξής: 

Σε ανανέωση επιπέδου 100% οδηγούνται οι «κεφαλές» των τοπικών οργανώσεων της ΝΔ στο νομό Καβάλας, τόσο σε επίπεδο Δήμων όσο και σε επίπεδο νομού.