Γιορτή Τσίπουρου

Παρά τη ματαίωσή της λόγω καιρικών συνθηκών στις 4 Νοεμβρίου, η γιορτή του Τσίπουρου πραγματοποιήθηκε μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 στη Νέα Πέραμο Καβάλας.

Ματαιώνεται λόγω καιρικών συνθηκών που αναμένεται να επικρατήσουν στην περιοχή σύμφωνα με την ΕΜΥ η “Γιορτή Τσίπουρου” στη Νέα Πέραμο της Δ.Ε. Ελεύθερων του Δήμου Παγγαίου.

Άκρως επιτυχημένη χαρακτηρίστηκε, για ακόμα μια χρονιά, η χθεσινή διοργάνωση της «Ημέρας Τσίπουρου», η οποία έχει διακριθεί στο παρελθόν, αποσπώντας το πρώτο βραβείο της καλύτερης διοργάνωσης για τ

Παρέμβαση πραγματοποίησε η Ένωση Αγροτών Γιαλοχωρίων Ν.Καβάλας, στη γιορτή τσίπουρου που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Πέραμο του Δήμου Παγγαίου.

 

Ο δήμος Παγγαίου και η Κοινωφελής Επιχείρηση σε συνεργασία με τους αμβυκούχους και τους αμπελοκαλλιεργητές του δήμου, διοργανώνουν την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015 από τις 11:00 π.μ.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Παγγαίου απέσπασε χθες το πρώτο βραβείο, ανάμεσα σε 9 συμμετοχές, για τη διοργάνωση της Ημέρας Τσίπουρου 2014 στη Δημοτική Κοινότητα  Νέας Περάμου ενώ όπως τονίστηκε ο Δήμος Παγγαίου κατέθεσε τον πιο πλήρη φάκελο συμμετοχής...