Γιώργος Γρηγοριάδης

Μετά τη σύλληψη του από αστυνομικούς, ο κατηγορούμενος ο οποίος πέταξε το πτώμα του 42χρονου ηλεκτρολόγου, μέσα σε  αρδευτικό κανάλι, στην αγροτική περιοχή Ευκαρπίας Σερρών, ομολόγησε και δήλωσε ότι μετάνιωσε για την πράξη του.

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο απόκάμερα ασφαλείας καταστήματος έχει καταγράψει τις τελευταίες στιγμές της ζωής του άτυχου Γιώργου Γρηγοριάδη, αφού οι αγορές του έγιναν λίγα λεπτά πριν από την ώρα που θεωρείται πως κόπηκε το νήμα της ζωής του.

Προφυλακιστέος κρίθηκε με απόφαση του ανακριτή και της εισαγγελέως Καβάλας μέχρι να οριστεί δικάσιμος ο κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονία του Γιώργου Γρηγοριάδη.

Η υπόθεση της δολοφονίας του Γιώργου Γρηγοριάδη απασχόλησε το βράδυ της Παρασκευής 18 Δεκεμβρίου την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο τούνελ». Στην εκπομπή μίλησαν οι δημοσιογράφοι του Center TV Γιάννης Κομνηνός και Νίκος Χατζηηγιοβαννάκης σχετικά με το ρεπορτάζ του καναλιού

Νέα στοιχεία έρχονται να προστεθούν στην υπόθεση του Γιώργου Γρηγοριάδη, ο οποίος εξαφανίστηκε το Σάββατο (12/12) από το σπίτι του στην Παραλία Οφρυνίου.