Γιατροί του Κόσμου

Σε εμβολιασμούς βρεφών και παιδιών στο Χρυσοχώρι Καβάλας, προχώρησαν οι Γιατροί του Κόσμου, συνεχίζοντας τις δράσεις τους για τα παιδιά με περιορισμένη πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας.

Στο 25ο δημοτικό σχολείο Καβάλας βρέθηκαν οι Γιατροί του Κόσμου, για μία ακόμη δράση προαγωγής της υγείας.

Στα πλαίσια του προγράμματος προάσπισης της υγείας εθελοντές του παραρτήματος των Γιατρών του Κόσμου Καβάλας επισκέφθηκαν το 24ο δημοτικό σχολείο Καβάλας. 

Η εθελοντική ομάδα των Γιατρών του Κόσμου Καβάλας επισκέφθηκε το βρεφονηπιακό σταθμό Μέριμνα Παιδιού Καβάλας, πραγματοποιώντας μία ακόμη δράση προαγωγής της υγείας και της στοματικής υγιεινής. 

Οι Γιατροί του Κόσμου συνεχίζουν εντατικά τις δράσεις τους με στόχο την προαγωγή και προάσπιση της υγείας στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και ειδικότερα στα παιδιά.

Το παράρτημα των Γιατρών του Κόσμου Καβάλας εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στην κα Στέλλα Ρόκκου και στη σχολή κεραμικής "ΓΑΙΑ", για τη διοργάνωση bazaar στο δημιουργικό χώρο NEKUBI. 

Εθελοντές του παραρτήματος των Γιατρών του Κόσμου στην Καβάλα πραγματοποίησαν εμβολιασμούς σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Καβάλας και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Νέστου, εμβολίασαν με τα απαραίτητα εμβόλια, παιδιά ROMA, στο δημοτικό διαμέρισμα Χρυσοχωρίου.

Εμβολιασμός παιδιών πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό διαμέρισμα Πηγών του Δ. Νέστου από τους Γιατρούς του Κόσμου.

Η ομάδα των Γιατρών του Κόσμου Καβάλας επισκέφθηκε το Παράρτημα χρονίων παθήσεων στην Ελευθερουπολη, στο πλαίσιο της δράσης τους για την πρόληψη και την προαγωγή της υγείας. 

Εθελόντριες του παραρτήματος Καβάλας των Γιατρών του Κόσμου, επισκέφθηκαν το 29ο Νηπιαγωγείων του Δήμου Σερρών με σκοπό να ενημερώσουν τα μικρά παιδιά για την εθελοντική δράση.

Η εθελοντική ομάδα των Γιατρών του Κόσμου Καβάλας, βρέθηκε στο Κέντρο φυσικής ιατρικής και αποκατάστασης στη Χρυσούπολη, συνεχίζοντας τις δράσεις για την πρόληψης της υγείας.

Πιστεύοντας ότι η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία, οι εθελοντές του παραρτήματος των Γιατρών του Κόσμου Καβάλας επισκέφθηκαν το δημοτικό σχολείο Νικήσιανης στο Δ. Παγγαίου, με στόχο την ενημέρωση των μαθητών σε θέματα υγείας. 

Άγνωστοι διέρρηξαν κατά τη διάρκεια της νύχτας της Παρασκευής 7 Απριλίου το σπιτάκι που φιλοξενεί το πασχαλινό μπαζάρ των Γιατρών του Κόσμου την πλατεία Ελευθερίας στην Καβάλα.

Εθελοντές του παραρτήματος των Γιατρών του Κόσμου Καβάλας επισκέφθηκαν το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία "ΚΔΑΠ-ΜΕΑ.

"Η υγεία των παιδιών αποτελεί προτεραιότητα και στόχος μας είναι να την προστατεύουμε", αναφέρουν εθελόντριες του παραρτήματος Καβάλας των Γιατρών του Κόσμου και για αυτό επισκέφθηκαν το Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Καβάλας και παρέδωσαν είδη ατομικής προστασίας στο διευθυντή του σχολείου, για να διανεμηθούν στους μαθητές.

Η ομάδα των Γιατρών του Κόσμου στην Καβάλα, επισκέφθηκε την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου το Παράρτημα Χρονίων Παθήσεων Καβάλας στην Ελευθερούπολη του Ν. Καβάλας, στο πλαίσιο της δράσης τους για την πρόληψη και την προαγωγής της Υγείας.

Η ομάδα εθελοντών των Γιατρών του Κόσμου του παραρτήματος Καβάλας, επισκέφθηκε την Τετάρτη 22 Ιουνίου το πρώην στρατόπεδο Ασημακοπούλου όπου φιλοξενούνται πρόσφυγες και μετανάστες από την Ουκρανία και το Αφγανιστάν.

Πιστεύοντας ότι η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία, εθελοντές του παραρτήματος των Γιατρών του Κόσμου Καβάλας επισκέπτονται σχολεία με στόχο την ενημέρωση των μαθητών σε θέματα υγείας.

Για την αντιμετώπιση της πανδημίας και τον μετριασμό των κινδύνων για την υγεία και την ευημερία όλων, οι Γιατροί του Κόσμου διεξάγουν δράσεις ενημέρωσης για την c

Οι εθελοντές του παραρτήματος Καβάλας επισκέφθηκαν σήμερα το δημοτικό διαμέρισμα Χρυσοχωρίου του Δήμου Νέστου στο νομό Καβάλας και εμβολίασαν 28 παιδιά ηλικίας από 1 έως 12 ετών με τα απαραίτητα εμβόλια.

Για την αντιμετώπιση της πανδημίας και τον μετριασμό των κινδύνων για την υγεία και την ευημερία όλων, οι Γιατροί του Κόσμου διεξάγουν δράσεις ενημέρωσης για τη νό

Στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού οι Γιατροί του Κόσμου παραρτήματος Καβάλας με ομάδα

Ο Ροταριανός Όμιλος Δυτικής Καβάλας προσέφερε στους Γιατρούς του Κόσμου

Στο πλαίσιο του προγράμματος πρόληψης και προστασίας για την αντιμετώπιση του COVID 19 εθελόντριες του παραρτήματος των Γιατροί του Κόσμου Καβάλας επισκέφθηκαν το 24ο δημοτικό σχολείο Καβάλας. 

Στο πλαίσιο του προγράμματος πρόληψης και προστασίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID 19, εθελόντριες του παραρτήματος των Γιατρών του Κόσμου Καβάλας επισκέφθηκαν το Ειδικό Εργαστήρι Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στην Νέα Καρβάλη του δήμου Καβάλας και παρέδωσαν στον διευθυντή είδη ατομικής υγιεινής για να τα διανείμει στους μαθητές. 
 

Πιστεύοντας ότι η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία, οι εθελοντές του παραρτήματος των Γιατρών του Κόσμου Καβάλας

Σελίδες