Γιάννης Μαρκιανός

Ο Δήμος Θάσου και ο Οργανισμός Τουριστικής Προβολής,  βρέθηκαν σε τουριστική έκθεση στην πόλη Μπιέλινα της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, με τη Θάσο να είναι ο τιμώμενος προορισμός της έκθεσης.

Κραυγή απόγνωσης σε ό,τι αφορά το πρόβλημα τις ελλείψεις εργαζόμενων στον κλάδο του τουρισμού, εκπέμπουν οι ξενοδόχοι και οι εστιάτορες του νομού Καβάλας, προειδοποιώντας για δυσμενείς επιπτώσεις.

Σαν ένα "διαμάντι" που βούλιαξε από κόσμο τις ημέρες του Πάσχα, αλλά με δρόμους χωρίς άσφαλτο και ονόματα περιγράφει τη Θάσο το ρεπορτάζ του Ant1. 

 

«Θα έρθει κόσμος φέτος, αυτό που μένει να διαμορφωθεί είναι η καταναλωτική του δύναμη και πόσες μέρες θα μείνει», δηλώνει στον KavalaNews 102.8 ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων δωματίων, Γιάννης Μαρκιανός. 

Γενικός Γραμματέας της Συνομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (ΣΕΤΚΕ) εκλέχθηκε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενοικιαζόμενων Δωματίων Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης (από τη Θάσο), Γιάννη

Πολλά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Σέρβοι τουρίστες ώστε να φτάσουν στη χώρα μας για τις διακοπές τους. Κλειστά σύνορα, ακριβά τεστ αλλά και πολύωρη αναμονή στον Προμαχώνα τους κάνουν να σκέφτονται ξανά αν θα περάσουν την άδεια τους στην Ελλάδα.