Γιάννης Κανίογλου

Το απόγευμα της Δευτέρας 15 Απριλίου, στη Μεγάλη Λέσχη Καβάλας, έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής και χειροτεχνημάτων "ΔΕΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΙΙ" του Γιάννη Κανίογλου.

Ο Καβαλιώτης ζωγράφος, Γιάννης Κανίογλου, μαζί με τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Αμυγδαλεώνα, έδωσαν χρώμα στο σχολείο, ζωγραφίζοντας τον μαγικό κόσμο του βυθού.

Ο ζωγράφος Γιάννης Κανίογλου ζωγράφισε ξανά, όπως είχε κάνει το 2019, το σπίτι του “Χαμόγελου του Παιδιού”, γεμίζοντας με όμορφα χρώματα τις ζωές των παιδιών.

Ο Γιάννης Κανιόγλου με φωτογραφίες του από τον παραλιακό δρόμο της Νέας Περάμου, παρουσιάζει την άθλια κατάσταση που βρίσκεται κιόσκι των ΑμεΑ.

Ο Καβαλιώτης καλλιτέχνης Γιάννης Κανίογλου ζωγράφισε τον εξωτερικό τοίχο του 1ου Νηπιαγωγείου Νέας Περάμου.

«Χρώματα στην ζωή των παιδιών» έβαλε ο Καβαλιώτης καλλιτέχνης, Γιάννης Κανίογλου.

Μετά από πρόσκληση των καθηγητών του Γυμνασίου Ποδοχωρίου του Δήμου Παγγαίου, ο ζωγράφος Γιάννης Κανίογλου μαζί με τους καθηγητές και τους μαθητές ζωγράφισε τον τοίχο της εισόδου του σχολείου, έχοντας ως θέμα την μουσική.

Με εικόνες και χρώματα ντύθηκε το νέο εργαστήριο Χημείας του ΔΙΠΑΕ Καβάλας με αφορμή μια εικαστική παρέμβαση που άρχισε στις 7 Δεκεμβρίου με τη βοήθεια και την επίβλεψη του Γιάννη Κανίογλου.

Τους τοίχους σε σχολείο στην Ελευθερούπολη ζωγράφισε μαζί με τους μαθητές ο καλλιτέχνης Γιάννης Κανίογλου, ο οποίος είναι γνωστός για τα έργα του σε σχολεία όλων των βαθμίδων στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας

Στη σημερινή εποχή αυτό που σπανίζει, ίσως περισσότερο από όλα, είναι η διάθεση και η νοοτροπία για ανιδιοτελή προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο.

Την παραίτηση του από το Τοπικό Συμβούλιο της Νέας Περάμου ανακοίνωσε μέσω Facebook ο Γιάννης Κανίογλου. Άφησε μάλιστα αιχμές για τη λειτουργία του Οργάνου κάνοντας λόγω για υποβάθμιση. 

Μήνυμα κατά του bullying μέσω της τέχνης έδωσαν οι μαθητές της Β4 τάξης του Γυμνασίου Ν. Περάμου και οι καθηγητές τους. Την πολύτιμη βοήθειά του να σταλεί το μήνυμα έδωσε για ακόμα μια φορά ο εικαστικός Γιάννης Κανίογλου.

Ο γνωστός ζωγράφος, Γιάννης Κανίογλου, με συμπαραστάτες τους μαθητές και τους γονείς του Ειδικού Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Καβάλας, ζωγράφισαν τους μέχρι πρότινος άχρωμους και ψυχρούς τοίχους της εν λόγω εκπαιδευτικής μονάδας, αλλάζοντας άρδην την εικόνα που αντικρίζουν καθημερινά τόσο τα παιδιά, όσο και οι δάσκαλοι και οι νηπιαγωγοί τους!

Αποτελεί σημείο αναφοράς των εθελοντικών δράσεων που πραγματοποιούνται στην Καβάλα τους τελευταίους μήνες, δίνοντας το καλό παράδειγμα τόσο στα παιδιά, όσο και στους μεγάλους.

Με υπέροχες παραστάσεις και ζωντανά χρώματα γέμισαν οι αίθουσες διδασκαλίας του νηπιαγωγείου

Ο γνωστός ζωγράφος της Καβάλας, Γιάννης Κανίογλου, σε συνεργασία με το Δήμο Καβάλας και τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων Κρυονερίου και Ζυγού, Κώστα

Χρειάστηκε ένας μήνας καθημερινής δουλειάς, πολλή διάθεση, συστράτευση μικρών και μεγάλων, υπομονή και επιμονή,

Τις τελευταίες πινελιές σε μια εξαιρετική εικαστική παρέμβαση στην πρόσοψη και τον περιβάλλοντα χώρο του 8ου Βρεφονηπιακού Σταθμού Καβάλας, έβαλε το πρωί της Τρίτης 20/7 ο Γιάννης

Ήταν το 2008, όταν η μικρότερη κόρη του τον προέτρεψε να ζωγραφίσει την τάξη του λυκείου όπου φοιτούσε. Έκτοτε, ο Γιάννης Κανίογλου δεν σταμάτησε ούτε μια μέρα να κάνει αυτό που ξέρει και αγαπά από μικρός: να εκφράζεται με πινέλα και χρώματα. 

Ένα μέρος της  πρόσφατης εκπομπής της "Γράμμα για Σένα" αφιέρωσε στον Καβαλιώτη συνταξιούχο τεχνικό του ΟΤΕ Γιάννη Κανίογλου η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Έναν άνθρωπο που που τα τελευταία 12 χρόνια έχει αφιερωθεί στον εθελοντισμό και έχει βάλει ως σκοπό του να κάνει την καθημερινότητα πολλών παιδιών πιο όμορφη.