Fraport Greece

Ξεπέρασε το φράγμα των 2 εκατ. επιβατών το πρώτο τρίμηνο η επιβατική κίνηση Μαρτίου για τα 14 Περιφερειακά Αεροδρόμια που διαχειρίζεται η Fraport Greece.

Λαμβάνοντας υπόψη τα νέα δεδομένα ανάπτυξης της περιοχής του Δήμου Νέστου, η συνεργασία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου με τη Διοίκηση

Το πλούσιο πολιτιστικό της παρελθόν, η παράδοση, η αρχιτεκτονική και οι ομορφιές της φύσης, περιλαμβάνονται στο 4σέλιδο αφιέρωμα για την Καβάλα, στην ανοιξιάτικη έκδοση τoυ περιοδι

H Fraport Greece σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Δραγούνη προχωρούν από φέτος το καλοκαίρι στην έκδοση ενός ολοκαίνουριου, ξεχωριστού περιοδικού για τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας. Incredible Greece, μια υψηλής αισθητικής έκδοση που θα υποδέχεται τα εκατομμύρια των ταξιδιωτών παρουσιάζοντας τους μέσα από ένα σύγχρονο και βιωματικό περιεχόμενο, όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζουν για τον προορισμό τους.

Μια καίριας σημασίας πιστοποίηση σχετικά με την  εφαρμογή μέτρων κατά του Covid-19 έλαβαν πρόσφατα από το Διεθνή Οργανισμό Αεροδρομίων και τα 14 αεροδρόμια που διαχειρίζεται η Fraport Greece μεταξύ των οποίων και το αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος της Καβάλας.

Τρείς μήνες νωρίτερα απ’ τα αρχικά χρονοδιαγράμματα, η Fraport Greece παραδίδει στη χώρα, στους Έλληνες και τους ταξιδιώτες απ’ όλον τον κόσμο 14 καινούργια, αναβαθμισμένα και ασφαλή αεροδρόμια με νέες υπηρεσίες και περισσότερες ανέσεις.

Δωρεά 500.000 χειρουργικών μασκών για την ενίσχυση του τομέα υγείας και την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19 από τον Όμιλο Κοπελούζου και τη Fraport Greece

Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες για τη χώρα και τη Δημόσια Υγεία των πολιτών και ταξιδιωτών, ο φορέας διαχείρισης και λειτουργίας των 14 περιφερειακών αεροδρομίων βρίσκεται από τον Ιανουάριο σε συνεχή επικοινωνία με τις αρμόδιες Αρχές για την εφαρμογή σχετικών με τον Κορωνοϊό μέτρων.

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019, στο Καλογερικό της Θάσου, παρουσιάστηκε το σύνολο των δράσεων προβολής που υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο της Σύμπραξης Τουρισμού

Πρόκειται για τη συνεργασία των Ενώσεων Ξενοδόχων Καβάλας και Θάσου το περασμένο καλοκαίρι με τη Fraport Greece και τη Marketing Greece με στόχο την προβολή του τουριστικού προϊόντος των δυο προορισμών.