φωτιά

Άγνωστα παραμένουν τα αίτια της φωτιάς που ξέσπασε σε αυτοκίνητο κοντά στην Κοινότητα του Γέροντα του Δήμου Νέστου. Μέσα στο αυτοκίνητο, την ώρα που ξέσπασε η φωτιά υπήρχαν δύο άντρες από το νομό Ξάνθης οι οποίοι ευτυχώς εγκατέλειψαν νωρίς το όχημα και δεν τραυματίστηκαν

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην περιοχή του Δασοχωρίου στο Δήμο Τοπείρου Ξάνθης από το απόγευμα της Παρασκευής.

 

Φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 11:00 το βράδυ της Πέμπτης 30 Σεπτεμβρίου σε διαμέρισμα στην οδό Βενιζέλου στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη. Η φωτιά έσβησε γρήγορα με την επέμβαση της Πυροσβεστικής.

Αρκετές ήταν οι ζημιές που προκλήθηκαν από το μπουρίνι που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου 18/9 στη Νέα Πέραμο και στην παραλία Οφρυνίου στον Δήμο Παγγαίου. 

Πολύ υψηλός είναι ο κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιάς την Τετάρτη 7/9 για το νησί της Θάσου, σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία, ενώ στο "κίτρινο", δηλαδή υψηλού κινδύνου, βρίσκεται η Καβάλα. 

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καβάλας όταν το πρωί της Κυριακής (5/9) ειδοποιήθηκε για φωτιά σε σπίτι στην οδό Θεοδώρου Καβάλιώτου.

Μία γιαγιά με το εγγονάκι της βρισκόταν στο σπίτι που πήρε φωτιά στον Τίμιο Σταυρό στην Καβάλα το απόγευμα της Παρασκευής (δες

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο κτηνοτρόφος που συνελήφθη ως υπαίτιος για την πυρκαγιά στους Αντιφιλίππους του Δήμου Παγγαίου. 

 

Με την κατηγορία του εμπρησμού οδηγήθηκε την Τετάρτη 18 Αυγούστου στον Εισαγγελέα και τον Ανακριτή Καβάλας ο κτηνοτρόφος από το Παγγαίο ο οποίος θεωρείται υπεύθυνος για την εκδήλωση της πυρκαγιάς στους Αντιφιλίππους που έκαψε περίπου 300 στρέμματα δασικής έκτασης. 

Τριακόσια στρέμματα περίπου κάηκαν από την φωτιά που ξέσπασε την Τρίτη (17/8) στους Αντιφιλίππους Καβάλας (δες

Τον θαυμασμό του προς τους εθελοντές, που έσπευσαν από την πρώτη στιγμή να βοηθήσουν στη μάχη της κατάσβεσης στην πυρκαγιά που ξέ

Ένας άνδρας τον οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, εντόπισαν οι Αρχές είναι ο βασικός ύποπτος για την φωτιά στους Αντιφιλίππους Καβάλας.

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Θάσου λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής (13/8) όταν έλαβε ειδοποίηση ότι καίγεται σπίτι στη Σκάλα Μαριών. 

 

Υψηλός είναι ο κίνδυνος πυρκαγιάς σε Καβάλα και Θάσο την Πέμπτη (12/8), σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου της Πολιτικής Προ

Σελίδες