φως στο τούνελ

Το θρίλερ συνεχίζεται με το θάνατο της 68χρονης κτηνοτρόφου στο Ποδοχώρι.

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» προσπάθησε να ξετυλίξει το κουβάρι του πνιγμού μιας 38χρονη φωτογράφου από τη Ρουμανία, της 38χρονης Μιχαέλα Μιρέα, μητέρας δύο ανήλικων κοριτσιών, στην Καβάλα όπου πήγε για ολιγοήμερες διακοπές.

Στην εξαφάνιση του δημοτικού υπαλλήλου από την Καβάλα Κώστα Δασκάλου αναφέρθηκε και στην εκπομπή "Φως στο τούνελ" τής Παρασκευής 18 Δεκεμβρίου η Αγγελική Νικολούλη. Σημείωσε πως οι έρευνες συνεχίζονται καθώς δεν υπάρχει κανένα σημάδι του εξαφανισθέντος, είτε ζωντανού, είτε νεκρού. 

Η υπόθεση της δολοφονίας του Γιώργου Γρηγοριάδη απασχόλησε το βράδυ της Παρασκευής 18 Δεκεμβρίου την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο τούνελ». Στην εκπομπή μίλησαν οι δημοσιογράφοι του Center TV Γιάννης Κομνηνός και Νίκος Χατζηηγιοβαννάκης σχετικά με το ρεπορτάζ του καναλιού

Απαντήσεις στα ερωτήματα που απασχολούν το θρίλερ της εξαφάνισης του Κώστα Δασκάλου από την Καβάλα προσπάθησε να δώσει η Αγγελική Νικολούλη, μέσα από την εκπομπή του alpha "Φως στο Τούνελ" το βράδυ ητς Παρασκευής (11/12).