φιλοζωικός σύλλογος Δήμου Παγγαίου

Στο υπό κατασκευή κατάφυγιο του Δήμου Παγγαίου βρέθηκε ο Φιλοζωικός Σύλλογος Δήμου Παγγαίου "Νώε".

Περισσότερα από 100 άτομα παραβρέθηκαν στην Εκπαιδευτική περιβαλλοντική εκδρομή στην περιοχή Κρυονεράκια στο Ζυγός Καβάλας με θέμα "Φθινόπωρο- Γνωρίζω το περιβάλλον μου".

Με το πέρασμα του χρόνου κάποια ζώα δραπέτευσαν ή εκλεισαν εκτροφία και έμειναν ελεύθερα», λέει στον KavalaNews 102.8 ο πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου «Νώε» της Νέας Ηρακλείτσας, Χρήστος Παλληκαράς.

Περιστατικό κακοποίησης και βάναυσης μεταχείρισης σκύλου, σημειώθηκε την Κυριακή (20.09.20) και απογευματινές ώρες στο Δημοτικό διαμέρισμα του Αγίου Ανδρέα Καβάλας.

 

Πάλι κάποιοι απάνθρωποι έσπειραν τον θάνατο με φόλες αυτή την φορά στην περιοχή της κορέλκο στην Νέα Πέραμο. Συγκεκριμένα σήμερα το μεσημέρι κάτοικοι της περιοχής που βρήκαν τα άτυχα ζωάκια ενημέρωσαν τον πρόεδρο τού Φιλοζωικού συλλόγου Δήμου Παγγαίου «Νώε» Χρήστο Παλληκαρά για την δολοφονική ενέργεια.

Επίσκεψη πραγματοποιήθηκε τίς πρωινές ώρες από τόν φιλοζωικό σύλλογο Δήμου Παγγαίου Νώε με παρουσία του προέδρου του Χρήστου Παλληκάρα και εθελοντών του συλλόγου στο καταφύγιο αδέσποτων ζώων στα Κύργια.

Η απελευθέρωση πραγματοποιήθηκε στο 2 Δημοτικό σχολείο Νέας Περάμου με την παρουσία τών μαθητών όπου μπορέσουν να ενημερωθούν πάνω σέ θέματα που αφορούν τά αρπακτικά της περιοχής μας!