Φιλαρμονική Δήμου Καβάλας

Η Φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Καβάλας θα παιανίσει το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας 29 Απριλίου 2024, στις 17:00, στον προαύλιο χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου, πένθιμες μελωδίες από έργα κορυφαίων Ελλήνων και ξένων συνθετών.

Τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου, έγινε η κοπή της βασιλόπιτας του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας παρουσία πολλών προσκεκλημένων, μαθητών, γονιών, εργαζόμενων του ΔΩΚ και μουσικών της Φιλαρμονικής Καβάλας. 

Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, στη Μεγάλη Λέσχη Καβάλας, δόθηκε μία Χριστουγεννιάτικη συναυλία από τη Φιλαρμονική του Δήμου Καβάλας, υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού της, Θανάση Παρμενίδη.

Το βράδυ της Παρασκευής (30/06), συναυλία έδωσαν τα μουσικά σύνολα του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας και της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Καβάλας. 

Το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης (12/04) η Φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Καβάλας, με φόντο το υδραγωγείο της πόλης, παιάνισε πένθιμες μελωδίες από έργα κορυφαίων Ελλήνων και ξένων συνθετών. 

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καβάλας, θα παιανίσει πένθιμα εμβατήρια το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης.

Η χριστουγεννιάτικη συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου Καβάλας στην κεντρική αίθουσα της Μεγάλης Λέσχης, κέρδισε τις εντυπώσεις και το δυνατό χειροκρότημα των θεατών!

Το απόγευμα της Τετάρτης Τετάρτης 20 Απριλίου, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καβάλας, πραγματοποίησε την Πασχαλινή συναυλία της, στο παλιό υδραγωγείο της πόλης (δες

Η Φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Καβάλας, με φόντο το επιβλητικό παλιό υδραγωγείο της πόλης, παιάνισε το απόγευμα της Μεγάλης Τέταρτης 28 Απριλίου

Στο πλαίσιο της Μεγάλης Εβδομάδας η Φιλαρμονική του Δήμου Καβάλας το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης στις Καμάρες, τήρησε την παράδοση και παιάνισε πένθιμους

Η φιλαρμονική του Δήμου Καβάλας, αύριο Μεγάλη Τετάρτη, στις 20.00 το βράδυ, στην πλατεία Καπνεργάτη, θα δώσει την καθιερωμένη συναυλία της στο πνεύμα της Μεγάλης Εβδομάδας ερμηνεύοντας γνωστά κλασσικά κομμάτια Ελλήνων και ξένων συνθετών.

 

Στο 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών-Χορωδιών-Ορχηστρών, που διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Φιλαρμονικών-Χορωδιών Ελλάδος και διεξήχθη στην Μεγάλη Αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης συμμετείχε η Φιλαρμονική του Δήμου Καβάλας υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού της Αθανάσιου Παρμενίδη.