εξ αποστάσεως διδασκαλία

«Κλείδωσαν» οι προϋποθέσεις οργάνωσης και λειτουργίας των προγραμμάτων μεταπτυχιακών σπουδών με μεθόδους εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Εξ’ αποστάσεως με εξαίρεση κάποια εργαστήρια θα γίνουν τα μαθήματα στο Διεθνές Πανεπιστήμιο  της Καβάλας τουλάχιστον για το πρώτο εξάμηνο του διδακτικού έτους, γεγονός που προκαλεί αντιδράσεις στους ανθρώπους της αγοράς, διότι οι φοιτητές αποτελούν το… οξυγόνο της οικονομίας στην πόλη. Αυτό βέβαια φέρνει στο τραπέζι και προτάσεις που αναμένεται να εξεταστούν ώστε τα μαθήματα να γίνονται δια ζώσης.  

 

Σας ενημερώνουμε ότι η φοίτηση των μαθητών που εμπίπτουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου (άρθρο 8 του ΦΕΚ 3780 τ. Β’) μπορεί να πραγματοποιηθεί με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Σε περίπτωση που το παιδί σας ανήκει σε αυτές τις ομάδες, σας παρακαλούμε να προσκομίσετε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέχρι την Παρασκευή, 18/9/2020 για να γίνει ο απαραίτητος προγραμματισμός.

Περισσότερα από 1.100 άτομα πέτυχαν την εισαγωγή τους στα 5 τμήματα του Διεθνούς Πανεπιστημίου στην Καβάλα στις πρόσφατες πανελλαδικές εξετάσεις (περισσότερα